Pinot Noir dekuju, venku se moc realizovat nemuzu, nastesti! Ja zas acham nad tema zahradama taky! Krasny, fakt. Ta barva kokad, bozi!!!
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Ty to mas normalne color coordinated! ![]()
Janulik03 tvoje zahrada, chci prijet jako! Krasna je.
Vilemina vidim levanduli? Oooooo
letolet jasne, ze muzes
jdu se podivat!
letolet tak ten na prkne je znacka Ultransmit, akorat to ale vypada, ze to je vlastni jednomu kanadskymu obchodu, tak nevim kde jinde by to meli, mozna Amazon. S parketama bych se nebala, pokud to nalijes dobre tak ta para samotna nic neudela, nesmi te to prelit, to se pak rosi zvenku a to uz je riziko, ze kapka spadne.
Vyfotila jsem ti jeste ty dalsi dva co mam, vrazim to sem. A musim pochvalit philodendrony, i ten novej kudrnatej na prkne ma novy listy! Dalsi dva birkiny rostou jak urvani tedka, je to moc hezka kytka, nikdy driv jsem je nemela.
letolet bilej je v loznici, "drevenej" v obyvaku. Chtela jsem hlavne co nejmin napadny. Do toho bilyho Se vleze litr skoro coz je super i na spani. 

0zero7 Ó ne, to se jen sešlo na fotce, každá roste jinde. Kytky úplně moc neladím. Teda vedle té kokardy je růžovo-fialový hvozdík, myslela jsem, že už bude dávno odkvetlý, tak to je už i na mne docela psychedelické![]()
Nevite nekdo - MP Meri ? - jak je to s tou begonii a zvlhcovanim? Cetla jsem samy protichudny veci, ze urcite ne rozprasovacem, listy nevlhcit, nekdo pise ze difuzer ok, nekdo ze absolutne ne. Mozna ho jen posunout dal? Vubec nevim a nemela jsem ji driv nikdy. Pry rada vlhkost, ale ne primou, no to udelam jak jako? ehm
Sweet Potato ruzovo fialovej color blocking je dobrej nahodou! JJ doslo mi, ze jen na fotce, ale i tak, super! Mam venku jen celozeleny buxusy atd, jeste zacnu litovat!!
Pinot Noir lalie potrebujes

A tiez je to take medziobdobie . Este ze som nechala cesnaky po odkvitnuti celkom dobre zdobia tie velke gule pohupujuce sa nad zelenou
0zero7 dakujem si vitana hocikedy
milacka tie su nadherne
0zero7 díky moc, zkusím pohledat. A vypadá to, že to tvým kvítkám svědčí.
0zero7 mas krasnu zbierku izbovych rastlin. Krasne ![]()
Sweet Potato Jak se jmenuje ta červená?
0zero7 len to sem per ![]()
Ty zahrady tady moc hezký zas, trochu vám je se svým trapáckým 1+1 závidim..
0zero7 taky pěkná květěna, zvlhčovač je must have, taky mi tu jeden funí páru..
a rozhodla jsem se sem zase šoupnout fotodokumentaci bulvy, budete to mít po milimetrech ![]()

a vypadá to, že mi vykvete obludka

černá káva Crimson Pirate.
Ounz to vypadá jak nějaká planeta z Malého prince ![]()
Kdo jste chtěli semínka tmavě růžové lupiny, hlaste se. První várka je zralá.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje