Přidám pár fotek v odstupu přesně 2 let.
Jedna proflakla pilea
Přidám pár fotek v odstupu přesně 2 let.
Jedna proflakla pilea
Tady jsou ty philodendrony, presnesla jsem jeden z loznice at to nefotim zvlast, Jinak pristup k vinu musi byt! Fakt mi to prijde Jako super kytka. 
letolet nenenenene!!! To kecas jako!! To je BOZI! Moje pilea je skoro stejne velka jak loni, co tomu davas za atomovy hnojivo!!!
0zero7 To tenura občas dělává. Kdyžtak ten list můžeš šmiknout a nechat zakořenit (ideálně v mělkém květináči ve směsi s pískem) Jedel list jde rozdělit i na několik řízků.
A tyto jsou od popelnic 

Sweet Potato Aha! Diky, kdyztak ten druhej smiknu teda. Jinak zakorenit jsem jazyky davala nekolikrat a nejvic se mi osvedcilo ve vode, v pisku a hline mi shnily (ty mensi cylindricke), ted ve vode maji koreny jak blazen. Pritom vsude pisou ze lepsi do hliny!
letolet jdu do kouta!!!! krasny to mas!
to sem ted nemuzu dat vubec Jako.... tohle je asi jediny misto Se kterym nejsem uplne spokojena. Trochu musim ty kytky jinak vymyslet nebo neco. Mozna obaly Jinak. Uvidim jeste. Zatim to nechavam ladem a cekal na inspiraci 
0zero7 pilea prý hnojit nepotřebuje. Občas zaliju všechno lignohumatem a pak mám asi 50 cm parapetu, kde se všem kytkám abnormalne daří, tak je tam nosím jak do ozdravovny. Které se na tomto místě nevzpamatuji, nemají u nás doma šanci. Bohužel je to místo jen tak malé:)
0zero7 Zajímavé. Mně zas hnijou ve vodě.
Jinak kdyby někdo chtěl kus takové té ganz obyč tenury se žlutým okrajem, ozvěte se.

a pro Kan novy decko, strelitzie. List co zdech jsem odstranila, Akorat nema chuderka jeste kvetinac, nemeli hezky. Musim ji koupit nejakej. A uz konec tapetovani ode me!

0zero7 máš ty pokojovky krásný. Pridávám jeden rypsalis, co žije vlastním životem(už asi 35 let).
0zero7 mě se moc líbí, jak u tebe ty kytky krásně zapadají do interiéru. A alespoň z fotek vypadají tak zdravě a spokojeně.
Sweet Potato ta je!!!
Ty jsou prave hezky ty uplne obyc. Se zlutym mam jen jednu. Hmmmm!
no vidis! To si pak ma clovek nejak rozumne poradit. Jsem sla zkontrolovat potencionalni hnilobu a jeden koren ma i novej vyhonek zelenej, komplet ve vode zatim!![]()
černá káva Ze zahradnictví vedle Krčského hřbitova. To ti asi moc nepomůžu, což.
To ne ,leda že by měli e-shop. Což ai nemají. Ale budu googlit.
0zero7 Moc pěkný! A ta tchýně je pěkně hustá a pevná, moje je řídká a klátí se, asi špatná odrůda.
letolet taky nehnojim, ale protoze zapominam. Letos chudinky jeste nic nedostaly. Mas ji fakt vystavni! Ozdravovna je super, asi prozkoumam jestli mam neco takovyho doma, jeden philodendron vyrost vic tak jsem je ted vymenila a uvidi se.
A dekuju za pochvalu, no ony stridave jsou chudinky a pak se vzpamatujou, asi citi, ze uz pretika hrnec, tak abych je nevyhodila. Kytky v interieru jsou nej, pomaham ted dvema kamaradum zarizovat a lamu je na vic kytek prave, tak prej jo! Doma uz se nemam moc jak realizovat, krom toho mista u obrazu, to se mi nelibi moc ted.
Vilemina dekuju! A bozi kytka, asi potrebuju!! (Kamaradi mi rikali ze jestli se budu zas stehovat tak kytky si muzu strcit viskamprej. ha ha
Kan Hugo je nekolik tchyni pohromade se mi zda! Koupila jsem ho 2018 a vyrostl, uz ho mam po prsa (ale jsem mala teda). Ted nedavno mel 7 kvetu, jsem cumela jak z jara! Jeho segra je v kuchyni haha. Jdu googlit rypsalis, neni mi pomoci.
0zero7 kdybys nebyla tak z ruky
, tak ti ho pošlu, množí se skvěle, uštípneš vyhonek, vrazíš do zeminy a je to![]()
Tak já se pochlubím svým výpěstkem - semínka z Rohlíku, nějaká směs (na sáčku je vyjmenovaných snad patnáct druhů, to nevím), vyseto v půlce dubna, teď začínají kvést

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.