Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir fiiiiiha nie si ziadny troskar
parada
Janulik03 prodávali to po deseti, jako třeba jahody. Úplně malinkaté sazeničky, tak tři centimetry to mělo. Asi za 80 korun? No vůbec jsem nevěřila, že z toho něco bude. A rostou krásně! Mladší kluk je miluje, chodí se s nimi mazlit![]()
Pinot Noir super mama ich mala velmi rada a vela druhov. Ked odisla vsetky fuksie postupne odisli tiez. Takze je ich nikdy mat nebudem ale su nadherne a ty ich mas ukazkove. ![]()
Pinot Noir ty fuchsie jsou krásný.
Janulik03 Pinot Noir prosím o radu, co dát jako odstinění od sousedů jako živý plot, ale jen tak na 3 metry délky? Výška tak cca do 1,60 m, samodržící a ne moc do šířky? A ještě aby to bylo hezký
.
Gymno.

Lenka22 dals bych bobkovisen, je stalezelena a vlastne cely rok stejna. Udrzba rezem.
Ginger díky, mrknu se
.
Lenka22 bobkovisen ti poleze do sirky, budes to muset strihat
Lenka22 neumím poradit, mně se líbí hromada keřů, hromadu jich i mám, ale ve stádiu nedávno zasazených sazenic, takže o budoucích rozměrech ještě nemám úplně představu. Bobkovišeň bych teda zrovna nezvolila, je to taková new túje, připadá mi, že je teď všude, a právě to, že vypadá pořád stejně, mi připadá nudné. Ale k odstínění je to asi ideální, to nepopírám.
moora aha, radši bych něco bez zastrihovaní, aspoň do šířky.
Lenka22 možná nějaký brslen. Některé mají sloupovitý tvar a nelezou do šířky. A některé jsou taky stálezelené.
Pinot Noir mě by se líbilo něco jako hortenzie, ale ty jsou jednak nízký a taky se právě rozvalujou do šířky. Ale zase jsou pěkný...
Pinot Noir mrknu i na brslen.
Lenka22 některé kaliny mají květy, které vypadají jako hortenzie. Ale jsou to taky dost rozsáhlé keře.
Lenka22 tiez nie som velky znalec len sami nieco paci nieco menej. Chces kvitnuce, alebo prisny tvar po ostrihani, opadavy neopadavy, zmes krov alebo monolit?
Take nenarocne je vtaci zob, radtie rychlo, dobre sa tvaruje a krd nebudes moc prisna bude v tomto case kvitnut odtrihas po odkvete.
Je to to vedla ruze zajtra ti mozem cvaknut lepsie dnes uz idem spat rano vstavam o 3,00

Lenka22 hortenzie vsetky nie su nizke. Niektore mam uz teraz cca 1,5 m vysoke
Janulik03 ty jo to je moc krasna fotka!
Uz uz skoro!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje