Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 děkuji. Tahle pilea stojí v ozdravovně trvale. Je to ZZJ okno, asi vychytaný úhel dopadu světla, jinak si to neumím vysvětlit. Na stejném parapetu o půl metru vpravo stojí ještě jedna ze stejného vrhu a ta k focení teda není.
Kan ta je teda parádní.
A zjistila jsem, že nejlépe se mi doma daří kytkám, které tu vyrostou od miminka. Takže běh na dlouhou trať. Tyhle jsou taky v odstupu 2 let

Vilemina omlazení chápu, někdy jim to prospěje. Mě to kvetení zelených pokojovek vždycky nadchne! ![]()
letolet já to někde četla a i vyzkoušela v praxi teda no..ale tak ukus taky a poreferuj ![]()
Ginger Asi to bude ono, jen ty listy jsem si zapamatovala špatně. Dík.
Janulik03 rada. Poslu postou? Pisu SZ

Prosím o radu CML, tohle teď přinesla kolegyně, prej pokojovka nějaká.
Pinot Noir poslu ti je pres Sweet Potato nebo kdybys sla v dohledne dobe ke Catherinne , tak ti je u ni muzu nechat nebo poslu postou, vyber si :)
Pinot Noir Bílá teprve dokvétá.
Lenka22 Asi nejsi pražská? Tak mi pošli adresu do sz.
brrr Divizna černáx
Jinak velmi doporučuju zahradnictví u zámku v Lednici. Ceny nízké (těhle pět bylo celkem za 240,-) plus nechají vás v klidu prozkoumat všechny skleníky, takže i trochu architektura a urbex. Jen to pak vézt na druhou stranu republiky ![]()

Ty zahrady tady moc hezký zas, trochu vám je se svým trapáckým 1+1 závidim..
0zero7 taky pěkná květěna, zvlhčovač je must have, taky mi tu jeden funí páru..
a rozhodla jsem se sem zase šoupnout fotodokumentaci bulvy, budete to mít po milimetrech
Fotodokumentaci bulvy jsem dávej. Je to napínavý! A i ostatní, máš všechny kytky krásné ![]()
moora super, myslím, že Catherinne by byla ideální překladiště lupin!
Dobrý nápad. Po dovolené se k ní určitě vypravím. Vlastně by mi je tam mohla nechat i Sweet Potato
Akorát ty ode mě by tam čekaly do vaší příští návštěvy, ale vy určitě chodíte často.![]()
Pinot Noir Pupalka láká dlouhozobky a noční motýly. V úterý jsem si ji koupila. Snad se jí bude dařit.
Pinot Noir Mám tam vzít tu červenou už zítra? Nebo počkat na bílou? Kdy se tam tak chystáš?
Catherinne snad nebude proti. A já bych neměla problém to tam vyzvednout i mimo termín.
Sweet Potato Tak během měsíce se tam snad dostanu. To ta bílá ještě asi nebude, nebo jo?
notna děkuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje