milacka díky, já jsem blázen do modrých kytek![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
milacka krasne cedre, uz aj krasne velke. Tvoja zahrada vyzera ako park. ![]()
Devcata, kdyz jsem koupila modrince v kvetinaci a chci si je po odkveteni zasadit do zahrady, kdy to mam udelat? Ted hned po odkvetu nebo az na podzim? A pokud na podzim, tak mam jen ostrihat kvety a nechat je v kvetinaci nebo je mam vytahnout a nechat uschnout? Nejak nemuzu nic vygooglit. Diky.
baltik Cibuloviny se mají nechat zatáhnout, zaschnout (vyndané nebo v suchém květináči) a sázet na podzim. Ale modřence jsou takoví nezmaři, ty bych zasadila klidně hned, přes sezónu hodí spoustu nových cibulek a za rok už jich budeš mít mnohem víc. (Listů určitě.)
baltik tiez sa priklanam k Sweet Potato nestrihaj listy, len ich pichni do zeme kam chces. Fakt su nezmar.
Janulik03 a vieš, že máš pravdu s tým parkom? Vyfotím celok.
U teba je to ako v botanickej záhrade a páči sa mi tvoj výhľad z okna. A tá živá dekorácia v tvojej záhrade je rodézsky ridžbek?
milacka tesim sa na fotky parku, velmi sa mi take zahrady pacia. ![]()
Ano Elzicka je RR A MA UZ 6 rokov, ten cas tak leti, tak leti.......
Janulik03 mas tu zahradu strasne krásnou, dávej prosím fotky furt! Já ty zelený prsty fakt nemám, ale tvoje inspirace je fakt úžasná. My máme tu zahradu malou, jen rovnej obdélník bez zákoutí a tý práce, na kterou moc nemám sicflajš, si žádá ještě moc
Potrefenáhusa mala zahrada bol moj sen. Zahony s chodnickami jeden vacsi strom hojdacka pod nim, uplne to vidim. Zaklad co som videla mas dobry , to das ![]()
Janulik03 to by se mi taky líbilo....jeden velkej strom s hojdackou máme, tím jsem začala...
akorat u nás strasne málo prší, taky asi bydlime v nějakým srazkovym stinu, takže anglická zahrada to asi nikdy nebude.i trávu teď nechavame delší, sousedi maj vyschly kruhy v posekanym trávníku už teď (my máme z půlky ten plevel, mochnu s bršlicí, to vydrží vsechno)
taky tam máme ještě nejsky hnusny starý tuje, který bysme chteli pokacet, prej hrozne sajou ze zahrady vodu, ale hnízdí v nich spousta sykorek
Potrefenáhusa oni tie stare kvety, stracky, srdcovka, pivonky, nezabudky, zvonceky, vysoke floxy, astry, krasnoocko, rudbekia, echinacea ked su pokope a uz zakorenene, nepotrebuju vela vody, staci ich zamulcovat napriklad aj mierne odlezanou pokosenou travou.
Jo a laliovky, to je nezmar a k tomu Perovskie
Potrefenáhusa tuje mame od susedov, strihame ich, su tu roky, tak ich nebudeme likvidovat, aj ked ich musim strihat ja, muz vzdy sa zacne dusit zvzoho ich oderu ![]()
Janulik03 to jsou přesně kytky, co jsem začala nakupovat.ale chce to cas
Potrefenáhusa prrsne chce to cas , budes to mat krasne, mas cit pre dizajn, takze nemozes pochybit ![]()
Janulik03 ty jsi fakt super zahradnice,taky si paaak budu chodit k tobe pro rady.![]()
Máš fakt překrásnou zahradu. Vždycky když sem koukám (a i na fotky dalších, samozřejmě), mám sto chutí se odstěhovat do nějakýho domku na venkov
Jenže já bych k tomu potřebovala i zahradníka ![]()
Janulik03 nádhera, tiež si hľadám podobné inšpirácie.
Na jazierko som hrdá, o to sa starám ja
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje