milacka fakt krásný
Kytičky aneb zelené prsty...
milacka jazietko mas krasne, my mame sice tiez ale nemozem hl upravit ako by som chcela. Otcovi nevadi ze trci folia a nechce tam moc rastlin aby videl rybky ![]()
Janulik03 já jsem teď začala číst tohle, je to taková milá uklidňující kniha a je z toho hrozne znát, jak v ty Anglii mají zahrady, zahradnictví a vůbec vztah ke ke krajině obrovský místo i v historicky tradici

Potrefenáhusa ano? Mudimsa teda po nej pozriet. Vravis ze je to zaujimave?
Janulik03 spis takový milý čtení o zahradách a zahradničení, pujcit z knihovny asi stačí
Potrefenáhusa pochybujem ze to u nas budu mat, pozriem to, dakujem
Sweet Potato Janulik03 diky moc
Vistarie, ale ještě není v plném květu, teprve začíná.

Zarinya aaach milujem ich. Tak zaklad mas
brrr krasne tvarovana
razorblade mas balkon? Tak no problem
Janulik03 mam, ale letnim na nem citrusy a bylinky a na vic uz nezbyva misto. Letos jsem si ale poprve v zivote poridila muskat, ujala jsem se takovyho chudaka za dvacku ve vyprodeji :|
razorblade citrusy su dobra vec, muskaty nemam rada , ale ked uh teda zachrana tak preco nie. Vrla hnojit aspon raz za tyzden tekute a odstipovat zvadnute kvety auspech mas zaruceny
Zarinya V Chorvátsku som vždy obdivovala tieto nádherné sýte kvety bugenvílie, je s ňou veľa práce?
razorblade tiež som dlho bývala v činžiakovom byte na sídlisku, ale na mojom balkóne bolo vždy veľa kvitnúceho, taká minizáhradka.
V dome s veľkou záhradou je to samozrejme o inom, sadnúť si v lete na terasu s kávičkou a pozorovať všetko zelené, kvitnúce - balzam na dušu.
Údržba je na jar vždy prácna, ale výsledok stojí za to. A je to taká príjemná unava.
milacka ja nevim,ja to nasla na googlu.....
jej to se omlouvam za zmateni.My mame zatim jen olivovniky,nema se kdo o zahradu starat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje