milacka pokial nas zimnu zahradu tak ti vydrzi, ale ja som to vzdala. Predsa len je to radtlina do trpla aby vynikla jrj krasa
Kytičky aneb zelené prsty...
milacka Janulik03 crazydaisy To je nádhera. Všechno chválím.
Takhle velké plamínky (klematisy) jsem snad nikdy neviděla.
V dešti se všechno krásně rozbujelo.

Estara krasny.![]()
Estara Tá zeleň je po daždi najkrajšia, krásne fotky.
Estara Pohladenie pre dušu, krásne! ![]()
Zarinya milacka Pinot Noir Biely kvet Děkuji.
Jen doufám, že bude letos počasí trochu moudřejší a s tím deštěm to trochu vydrží.
Estara Ten modrý orlíček teda je. Mám je hrozně ráda, ale máme jen ty klasické fialové a růžové.
V sousední ulici mají krásnou lupinu, mně vůbec nejde ![]()

Potrefenáhusa ta je krasna. :-)
Sem asi jeste nevidela cervenou ![]()
Potrefenáhusa hele je to to co si myslim, je to chráněný? Růžová fialová a bílá? Toho bylo za mýho dětství hroznej lán v jedný chatový osadě, jen tak volně. Krásný to bylo. A pak to postupně zmizelo, rozuměj..’přestěhovalo’ se to do jednotlivejch zahrad na jednotlivý záhonky. Na původním místě nezůstala ani jediná..
Ounz chráněný to snad ani neni, na šumavě toho jsou lány uprchlý ze zahrad a myslim z toho uplně nadšený nejsou
uplně nejčastějc je to fialovomodrý
Potrefenáhusa no, já sem si právě nebyla jistá, jednou sem to někde zaslechla. Tak v chatový osadě proběhl úplně opačnej směr migrace této květiny (chtěla sem napsal tutý kytky, ale nebyla sem si jistá jestli můžu
)
Lupina buď někde roste jako strašný plevel a nemůžeš se jí zbavit, nebo nejde vůbec. Na chalupě ji máme krásnou, v pastelových barvách.
to je vlčí bob, ne? co jsem si všimla, hodně to roste kolem dálnice
RoSa jojo, lupina, právě, ono to roste jako děsnej plevel v ukrutným množství a tim to přivádí k zoufalství lidi, co se jim to hrozně líbí a v záhoně jim to vydrží max měsíc.
Ounz Jestli myslíš lupinu, tj vlčí bob mnoholistý, tak ten určitě chráněný není, to je naopak invazivní druh. Ale krásný.
(A já patřím k těm, co se jim nikdy nechytil, fňuk)
Sweet Potato ups! no, tak matka ho na zahradě taky nemá :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje