Mha Ani ne. Kvete teď tříprsťák, kterým máme porostlou půlku baráku, tak jsou všechny na něm (a taky vosy a sršni)
Kytičky aneb zelené prsty...
Užívám si vína a slunce na Jižní Moravě a paní domácí má moc krásný okna.

Kan Tie sú rozprávkové! ![]()
Kan jů, to je paráda! Užij dovolenou.
Vsichni tu maji primo ukazkove zahrady. Ta nase je bida a zmar. Chvili jsem nedavala pozor a housenky zviteziliy. Budeme muset zacit znovu a lepe.

Ginger ups, ty tomu teda daly ![]()
Aspoň něco se mi podařilo vytrhnout slimakům z nenasytných chřtánů

Biely kvet Pinot Noir Díky.
Ginger ajajaj ale myslim ze nemusite likvidovat uplne. Skudila by som postriekat s odstupmi zoparkrat karate postrekom. Zostrihat a skusit ci neobrazia. Videla som to u znamych. Obrazil na jar. Vykopat mozete hocikedy.
Janulik03 asi by obrazil, ale uz jsem se rozhodla, ze se zavijecem bojovat nebudu. Krasne na tom miste roste rozmaryn, tak udelam rozmarynovy plutek. Ten zatim nezerou.
Ginger rozmaryn? Ooo to bude vonavy plot
drzim palce
Ginger Ten rozmarýn je úžasný ![]()
Užívám si vína a slunce na Jižní Moravě a paní domácí má moc krásný okna.
Nádhera! Uvnitř ale musí být docela šero.
notna dekuju. Roste tam uz nekoolik let. Je to odruda Faust, fakt mrazuvzdorna. Letos jsem ho serizla snad o pul metru a uz je zase obrovskej.
Ginger Rozmarýn mi chcipa v květináči několikrát ročně. Že bych zkusila Faust v zahone? ![]()
notna zkus to. Odrudu Faust prodava zahradnictvi Krulichovi.
Ginger Díky za tip na Fausta. Mám sice rozmarýn už snad čtyři roky, ale jeden nikdy neví.
Sweet Potato ne ze mi ho vykoupite. Potrebuju asi 7 kusu. ![]()
Tahle oranžová není tak efektní jako ta vínová Gräfin, ale naživo je taky parádní.

Pinot Noirje nadherna.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my