Tak potom pošli fotky do Co jsem si koupila, to bude pozdvižení a závist. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Psí víno říkáš? Mrcha prorůstá skrz travnik, ale zatím vyhrávám![]()
Vilemina já ho nedávno úplně vyplenila, protože utrhlo kus plotu. Plot jsme opravili, té hromady lián jsme se doteď nezbavili, do kompostu se to nevejde a bio nám odvážejí jednou za dva týdny, takže se toho zbavuju postupně takhle, drží se v tom akorát slimáci, no a ten plot už je zase porostlý
. Musím to redukovat častěji, ta hora větví uprostřed zahrady mi tu pěkně leze na nervy.
Pinot Noir přesně, mám hromadu u ohniště a postupně dávám do biopopelnice, je to otrava...
Tak odstrasujici foto k trubaci - kvetouci u sousedky a rasici u nas. A ano, priznavam, ani nesnazime mit dokonaly travnik, takze krome trubace je tam i plevel. Na fotce jsou 3 rasici trubaci a celkove jich mame na zahrade tak 10? Stale, i pres vytrhavani.

A tady ukazka kliceni fazolek mungo, po tydnu, ty me asi sni driv nez ja je ![]()

Mam spoustu semenacku ruzovyho syrskyho ibisku, kdybyste nekdo chtel
chia Sweet Potato vy ma strasite
ja idem vykopat zas laliovky zadusili mi echinacey.
A ja ze preco nejdu. No tak to teda nieeee!
Tak vypadá trubač, který se snažíme tak 5 let zlikvidovat.

Hrozný je ještě i břečťan. Vždycky odněkud vyrazí a než si člověk všimne, je až u střechy.
crazydaisy S břečťanem jsem dnes prožila vášnivý podvečer. Musím se ale brzdit, myslím, že dávno už nedrží plot břečťan, ale naopak.
crazydaisy ehm ehm
ale kvitne ti pekne ![]()
Kdyby vás zajímalo, proč se Stapelie česky jmenuje smrdutka, stavte se.
nadhernej kvet.:-)
Nebudeš tomu věřit, ale číhali na mě hned za vlakovym nádražím. Ani při cestování není člověk v bezpečí.![]()
Krásně bergamotově voní. Díky za tip, špione.

Mha a jaké pěkné! Já zasadila jen takové holé větvičky, snad budou příští rok taky hezké.
Mha Vidíš pytle na odpadky, ne?![]()
Ba ne, kecám, tohle byl plánovaný lov. Ovšem nečekala jsem tak bohatý úlovek.
Co ploštičník, máte? Nějaké květy pro pozdní léto jsou potřeba!
Jsou to ty zelené listy vpravo a ty fialové za nimi. Ještě nekvetou, fotky květů jsou z loňska. Květy vypadají jako ze sněhových vloček, plují vzduchem na vysokých stoncích... Krása, fakt! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my