moora Ale krásný ![]()
Nebýt v lese, už je někam cpu (třeba ty Gudoshnik
). Ale třeba narcisky by to mohly zvládnout ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01 A jéjé! Mi už příšla nabídka na tulipány z loukykvět. Co mám dělat? Jaké si vybrat? ![]()
Tak škrtám slunečnici z neúspěchů, nakonec přece jen rozkvetla. ![]()

A začátek školky jsem oslavila nákupem. Sakryš, už je to podzimní. ![]()

brrr Já lobuju za Lucon bulbs. Mají i vlastní kultivary.
https://lukon-bulbs.eu
Sweet Potato Apage satanas! Nastesti nemaji tulipany, ani narcisy. Zato maji krasnou lupinu a pivonky. Grrrrr
moje bankovní konto vám teda všem pěkně děkuje ![]()
brrr vybirej ty co se ti budou nejvíc líbit a udělají největší radost
(teda měla bych lobbovat za "bráchy"
)
andulka01 Mají větší výběr, ale loukykvet super servis. Kazdopadne si musim zatim promyslet, kam je vecpu. Na jare je u nas obsazeno temi klasickymi cervenymi, ktere si zijou svym vlastnim zivotem
brrr co znamena super servis?
andulka01 Já sazeničky online neobjednávám, takže je to možná i jinde, ale dostala jsem instrukce, co s nimi, mohla jsem si vybrat datum doručení, aby byla doma a měla čas je rovnou zasadit, všechno bylo pečlivě zabalené, atd.
Mají. A kolik.
https://lukon-bulbs.eu/vyhledej?term=Tulip%C3%A1
Jen z nějakého důvodu teď nevyskakují v hlavní nabídce (asi ještě nepřepli sezónu?), musíš si je napsat do vyhledávání.
OMG! To si to nemůžete nechat pro sebe? ![]()
![]()
Sweet Potato Proč? Co jsem Ti provedla? Vždyť jich tam mají asi milion! A co teprve narcisy!
brrr To máš jako s každou jinou závislostí, uživatel do toho potřebuje vtáhnout co nejvíc lidí kolem sebe. ![]()
Když se řešilo to přezimování - co takový břečťan v květináči? Přežije v něm zimu? A hebe? Někdo, myslím, že Mohučanka ?, říkal, že má hebe už pár let. Jak přezimuje venku v květináči?

Břečtan mám už kolik let v květináči na balkoně i s malou borovičkou, balkon je částečně krytý, občas v zimě zaluju. Určitě by šel dát na zimu z květináče do záhonu.
Pinot Noir Břečťan přežije všechno. U nás zdatně sekunduje psímu vínu. I když panašovaný je možná rozmazlenější.
4n4 přesazovat se mi nechce, ale dát ho na terasu aspoň do závětří bych mohla. Díky. Nebude samozřejmě žádná tragédie, když nepřežije, sazenice stála asi 15 korun, ale když se tak hezky rozrostl...
A začátek školky jsem oslavila nákupem. Sakryš, už je to podzimní.
Tohle jsou moc pěkný květináče i podmisky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje