Kan díky, to je IKEA.
Kytičky aneb zelené prsty...
Květináče zabalit do bublinkové folie a pro efekt třeba jutu a zalévat.
Magda děkuju! A jak často v zimě zalévat?
Pinot Noir zalévám přes den když nemrzne, pokud na květináče svítí slunce klidně 1x týdně, pokud je pod mrakem tak 1x za 14 dnů. Nelijiu té vody moc, jen aby kytky nevyschly. Časem to sama poznáš, kdy bude potřeba zalít.
Magda ok, děkuji, snad aspoň něco přežije ![]()
Pinot Noir Hele, ale bacha, ať ti mráz nerozerve květináče, máš je pěkný a byla by jich škoda.
Pinot Noir brectan prezije postaci kvetinac obalit pred mrazom. Ja teda nemam ale sestra ma na okna h v truhlikoch roky nejake minidreviny a brectan v lete prida letnicky a je to krasne.
Nejdou mi z mobilu vkládat fotky, ale nevěděl byste někdo... Je to tvarem taková hruštička mini, světle zelená a tvrdá, zralý to má bejt hnědý a místní pingl po poradě s kuchařem pravil že to je "čičindra" ![]()
barbucha Google pravi cicimek.
continuity díky! Tady je to celej strom, asi to bude ta jujuba... Až budu doma tak dám Este fotku.
barbucha jujuby mam na zahrade, ale asi chtej vic tepla, plody jsou jeste zeleny
Janulik03 no právě, vypadá hezky s něčím barevným. Když přežije, mám základ truhlíku připravený. Mám ty břečťany tři.
Horší to bude s přezimováním toho, co mráz nesnese. Nemám to kam dát, hlavně že jsem si takových rostlin pořídila celej regiment ![]()
Pinot Noir mas terasu. To pojde. Ostrihat az na jar obalit bublinkovou foliou a aby to lepsie vyzeralo ja som davala este vrecovinu previazanu spagatom. A vela z toho prezije.
Zahradnictví Blecha - Lhotka u Obořiště má 50% slevu na pokojovky, do vyprodání zásob. Dnes už mají zavřeno, ale přeba v pondělí budete mít někdo cestu.
Nektarinkyyyyy! Nejsou to kytičky, ale pro mě jsou taky krásný!

Páni, a jaké krásné!
Počujte, sa tu cpem vinohradníckymi broskyňami, čo som dostala spolu s hroznom....a napadlo ma opýtať sa....neviete náhodou, či tie vinohradnícke broskyne sú nejaká iná sorta, alebo je to proste tým, že rastú v tých vinohradoch, že tak krásne voňajú?
Pinot Noir břečťan mi přežil úplně bez péče v květináči, myslím, že jsem ho ani nezalévala. Hebe mi první rok v pohodě přežilo úplně v pohodě v nástěnném květináči na jižní straně domu, spolu s čemeřicí, na jaře jsem oboje přesadila do záhonku, kde to od té doby prosperuje. Druhý rok jsem hebe zasadila do květináčů na terasu, taky na jih, ale nepřežily. Tak nevím.
(Před chvílí jsem se vrátila z dovolené a tady se připravuje přezimování!!
)
Dotaz pro pěstitelky fuchsií
Je možné, že mi fuchsie v létě kvetla jednou barvou, po odnesení dovnitř do domu kvete podruhé, ale jinou barvou?
Dotaz 2 - stříhat na zimu radikálně nebo umirněně?
slniecko Vinohradnická broskev je samostatná odrůda. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my