martek01 Krásný výhled!
A ještě jsem nepochválila viktorka_od splavu a milacka - máte krásné zahrady.
ty lopuchy za tim je velká slézová růže, doufám v bohatý kvetení a že teda ty floxy moc neutlačí
(bršlici a mochnu máme všude, ale snažim se asi málo)
Na tu slézovku tak blízko floxů bych si celkem dala pozor, ona hrozně vyroste a ty floxy by jí nemusely zvládnout vzdorovat. Já jsem časem musel slézové růže popřesazovat, protože hrozně utlačovaly všechno okolo.
4n4 vidím, že ti nechýba kvetinová vášeň, napokon je to zrejmé aj z tvojho nicku![]()
4n4 ty bílý srdcovky (nejen!) jsou krásný, asi ještě pořídim ![]()
Baby vy ma strasite. Minuly rok som zasadila dve!!!! Ruze vraskave, bielu a ruzovu. A tu citam ze plevel. No takteraz neviem , mam sa tesit ci bat?
Estara asi to bude chtít, já je kdyžtak možná šoupnu i někam ven za plot, ona je to fakt kytka jak blázen.
Janulik03 těšit!!!
Janulik03 Těšit, já mám taky dvě a nemůžu si stěžovat.
Je pravda, že odnožuje hodně, ale dá se to ukočírovat.
Potrefenáhusa Bílou srdcovku mám od tatínka, mají na zahradě asi dvacet "miminek". Tuhle jsem dávala vloni, tak se ještě doufám rozroste. Tu růžovou mám už dlouho, ale dva roky zpátky málem chcípla, tak se taky zase pomalu rozrůstá.
Slézová růže je nezmar, množí se mi tu sama od sebe a náhodně se objevuje na jiných místech
Akorát mi ji vždycky nějaká letní bouřka zlomí a je po parádě.
Tak sa tesim![]()
martek01 Máš mé sympatie.![]()
![]()
Já jsem mívala v předchozím bydlišti krásný velký keřík srdcovky, bohužel v současném mi moc nejde, buďto umrzne zjara, nebo mi pes zašlápne ještě malou rostlinku...![]()

Srdcovky se mi nedaří vůbec vypěstovat :-(, nikdy nezapomenu na tu nádheru, jakou dokázala vypěstovat moje babička
. Letos jsem se upnula tedy na hortenzii, koupila jsem růžovou a bílou. Bohužel to zatím vypadá bledě, už třikrát obrazila lupeny a ty zase za pár dní zčernaly. Nevím, jestli je to špatným místem nebo tím počasím, předminulý týden mrzlo, -4. Taky mám letos poprvé kosatce a gladioly, nemůžu se dočkat, až budu moct také přispět do tohohle krásného vlákna! Pokud vůbec teda.
vanilka jestli zčernaly, tak ti pomrzla, ale dej ji ještě šanci
Potrefenáhusadávám, furt věřím! Trochu jsem zastřihla a vyčkávám.
Zatím můžu přispět jen výhledem do mokré, vydatně celý den zavlažované zahrady

nám pomrzla vistárie i víno, hortenzii jsme vyndali ze sklepa v taky docela kritickým stavu, dám ji do země a snad se vzpamatuje

Potrefenáhusa hortenzii uklízíte? Ta by měla normálně zimu přežít, v záhonu či květináči, ne? ![]()
vanilka v květináči si tím nejsem jistá, jestli by nezmrzla, v zemi vydrží v pohodě.
Mně přijde, že v květináči ty mrazy nevydrží nic, leda to něčím pořádně přikrejt.
vanilka ona ta hortenzie je na mraziky hrozne citliva, ja prikryvam chvojim az do zmrzlych, stejne vzdycky trochu namrzne, ale obrazi neboj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.