Potrefenáhusa V květináči spolehlivě přežije levandule, ani ji ničím nepřikrývám...
Kytičky aneb zelené prsty...
Potrefenáhusa v kvetinaci vonku by zmrzla, ale teda mas judost chudiatko. Ale ony su vcelku silne. Ta sa spamata.
viktorka_od splavu my sme zas pred jarnymi mrazikmk davali na nu vrecia iba na noc.
U nás zatím prší rozumně, takže je to na momentky v přestávkách mezi deštěm.

Estara Krásne...![]()
Estara parada ![]()
Estara krasa.. u nas ma pivonka nasazeno, ale porad nic:-)
4n4 ty bílý srdcovky (nejen!) jsou krásný, asi ještě pořídim
pěkné sazenice mají v zahradnictví Flos v Rezi.
Jo, jo, rosa rugosa roste pěkně rychle...![]()

Loňská pivoňka...![]()

A letos poprvé rozkvetla akébie, ta taky roste šíleně rychle...![]()

luciole neviem ako si sem tie fotky dala ale nic nevidim
Nějak mi to nejde, zkusím to odpoledne znova...
Estara Nádhera, zbožňuju tyhle tmavé pivoňky. A ty žluté kosatce krásně voní.
4n4 ano, voní! Pořád chodím na zahradu očmuchávat.![]()
Přidávám svou aktuální květenu. Jo, fakt mi ještě kvetou tulipány.

Pinot Noir krásný to máš
taky nám tulipány ještě kvetou
Ale neviděla jsem zahradu už tejden, prej jak teďka pršelo, tak to poskočilo všechno snad o půl metru (máme tam takovej plácek, kam jsem zasela nějakou směsku pro včely a motýly)
Vy máte všichni kytek... My máme sad, zeleninové záhony, lán brambor, pole předělané na louku (ta teď kvete kopretinama a jetelem nachovým, páč je dobrý pro včely) no a na květiny nám zůstává předzahrádka a ta je několik let ve stavu rozpracovanosti (přesně podle pořekadla "Kovářová kobyla ....", sestra je totiž zahradní ing. a stále se chystá ji osadit, haha). Akorát já si občas mezi zeleninu strčím nějaké semínka květin a pak mi vzniká džungle :-)
Pinot Noir a ty velký česneky jsem taky letos koupila, ale sází se podle obalu až na podzim, tak vyčkávám
Potrefenáhusa Díky! Ty česneky mají sousedi kolem stromů, tak jsem jim to zazáviděla :)
brrr Máme robotickou sekačku a ta nenechá nic jen tak vykvést v trávě. Takže pokud chci vidět květy, musím si je takhle pěstovat, no. Jednu část máme taky už dlouho v tom stádiu rozpracovanosti, teď je tam taková ubohá skalka, ale bortí se to, každý déšť kus vymele, to nám bude muset vymyslet taky nějaký zahradní Ing. :) Ostatně jak jsem ty kytky dnes fotila, šlápla jsem tam do prázdna a pěkně spadla, mám natažené koleno a roztrhnuté těhotenské legíny!
Pinot Noir lupina
a velky cesneky..![]()
Velke cesnaky su naj
a vydrzia ak krasne vo vaze po odkvete vlastne naveky.
U nas lejak vsetko spomalil, som zvedava co zostane. Sklenik total vytopeny, vyplavilo vsetko vysiate co som mala. A tiez sme ziszli jde este pitrebujeme chodnik z naslapnych kamenov, aby sme sa po dazdi vobec niekam dostali.
Pinot Noir mas to krasne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje