Pivonka :) a kdyz jsem ji sem nahravala, tak jsem nasla takrka totoznou fotku z lonska, tak pardon za opakovani

Pivonka :) a kdyz jsem ji sem nahravala, tak jsem nasla takrka totoznou fotku z lonska, tak pardon za opakovani

baltik ta je krásna, opakovanie je potrebné
Janulik03 diky :)
Nekvete to jen venku.I uvnitř se snaží.
EDITH4B tchýnin jazyk jsem nikdy kvést neviděla, hezký ![]()
Malvin záškodník je krasavec,
Malvin Záškodník je evidentně prakticky založený ![]()
Skúsila som nafotiť širší záber kvitnúcej margarétkovej (kopretinovej) lúky.

milacka ta louka ![]()
Ginger Široko ďaleko záplava kopretín, je to krása![]()
milacka nádhera ![]()
EDITH4B tedy tchýnin jazyk mi ještě nekvetl ![]()
EDITH4B Mám tchýnin jazyk mnoho desítek let starý a několikrát mi za tu dobu kvetl. Netuším, co k tomu potřebuje. Četla jsem, že kvete i zamiokulkas - máte někdo tuto zkušenost?
Hanka H ja se hlasim. Mne zamiokulkas kvetl. Nic zvlastniho jsem s nim nedelala. Uplne jsem hledela, co se s nim deje a on to byl kvet...
gumovník už mě delší dobu štval, má c parády nedě
lal, trochu jsem ho přistrihla![]()
milacka pastva pro oči ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.