U nás na Kopanicách rozkvetly orchidejové louky ![]()

U nás na Kopanicách rozkvetly orchidejové louky ![]()

Leny To je krása! Prosím, zkus ty kytky ukecat, ať tam vydrží ještě 14 dni, kdy se chystáme do Karpat...![]()
eM Nejvíce jich kvete právě teď, tak snad na tebe ještě těch 14 dní počkají.
Leny To je krásy.![]()
Leny To je nejvíc! ![]()
Vilemina ooo uz?
Leny nádherné
Kusky zo záhrady, pomaličky sa to rozbieha

černá káva Sweet Potato Janulik03 ano, ty louky jsou nádherné ![]()
Janulik03 krasne ti to roste
Leny Krásné vstavače - konzultovala jsem s odborníkem, a prý v tomto pořadí
- vstavač vojenský
- pětiprstka žežulník nebo hustokvětá
- vstavač prstnatec
A pak přijdou ovce?
Leny to je nadhera, tam asi potrebuju byt.
Janulik03 to je krása ![]()
U nás se to taky vybarvuje. Jak odkvetly tulipány, říkala jsem si, že teď bude takové hluché období, ale trvalo asi tak jeden den a rozjela se spousta věcí.

Hanka H Vstavač prstnatec = prstnatec májový?
Sweet Potato Prý ano.
Já mám dnes kytku, která vypadá jak z krepového papíru. Fotka není moc povedená, byl tam totiž plot.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.