Pinot Noir T mýdlovou vodu taky používám a docela to funguje.
A potřebovala bych tip, co na padlí, mám napadené růže :-(
Pinot Noir T mýdlovou vodu taky používám a docela to funguje.
A potřebovala bych tip, co na padlí, mám napadené růže :-(
Garfie myslim ze na padli je treba zabranit striekaniu listov za slnka a hlavne napadnute odstranit aby nezostali ani v okoli na zemi. Inak davam kavovu usadeninu z kavovaru ku vsetkym kvetom
Janulik03 Díky moc, vyzkouším. Já vím, že ostříhat co jde a vyhodit :-) ale teď mám napadené hlavně květy a do toho se mi teda vůůůbec nechce :-(
Pinot Noir s msicema a mravencema mam skvelou historku. Pred par lety se mi na balkon zacali stahovat mravenci (normalne vedla cesticka po bily omitce ke mne na balkon) a ja jsem si rikala: super, mravenecci prisli pomoct s tema msicema, ktery jsem z ibisku rucne sundavala, ted je vsechny sezerou! Kdyz po 14 dnech bylo msic cim dal vic, mravencu cim dal vic, tak jsem si hodila do googlu vztah mravencu a msic a hned jsem letela do drogerie pro jed na mravence a postrik na msice. :D :D :D
razorblade Že ty jsi nečetla Ferdu mravence? ![]()
Garfie Potrefenáhusa Dík, mýdlo nastuduju a vyzkouším.
razorblade Zrovna jsem ti chtěla napsat přesně to samé co Pinot Noir ![]()
A já se vrátila domů po krátké dovolené a vykvetly pivoňky
zahrada zarostlá, ale kvete!!

Garfie krásný, my máme přesně tyhle bílý s červeným středem

Potrefenáhusa
Já pivoňky miluju, mám asi čtyři druhy a jeden odkopnutý od dědečka, starý asi čtyřicet let, možná víc....
Garfie my máme tyhle tři stejný ještě po předchozích majitelích a já letos koupila ještě tři další (tmavě a světle růžový)
, já pivoňku miluju úplně strašně moc

Garfie krasny pivonky mas ![]()
My teraz po dazdoch robime chodnik lebo mame cast zahrady, hlavne trasu kadial sa ide na pole a sad uplne podmacanu. Tak aby sme sa do kopca nesmykali, ale je to makacka.

Janulik03 to bude krasny
viktorka_od splavu sa uvidi, preklada to hore dole.
Obaja maju tvorivu, otec mi zrezal oba dulovce obrovske az pri zemi s tym ze ved narastu
.
Vyslo slnko, musim branit svoju dzunglu lebo ju skultivuju obaja ![]()
Janulik03 branila bych vlastnim telem!![]()
Pivonky a margarety

Lupiny predsa len ![]()

A sused na strazi moj vecny plotovy spolocnik ![]()

Laliovky pomaly zacinaju

A biele neviemakosavolaju , koncia

Vcera som pol dna striekala ruze proti msiciam. Po tych dazdoch boli uuplne obsypane okrem tych co su s kocurnikom a salviou, tak neviem ci zabralo prepojenie rastlin
hele prej funguje zasadit mezi růže afrikány
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.