salvej se letos zblaznila:-)

salvej se letos zblaznila:-)

Garfie ta vune mi prave prisla trochu jina nez jasmin. A jasmin, ktery znam, ten ma kvety jine. Coz nevylucuje nejaky jiny druh. Je to venku, tady v Italii toho roste tuna, cele zive ploty a ta vune je krasne omamna :))
viktorka_od splavu krasna, mne este nekvitne vobec
jinx Ten co znáš, bude možná u nás hojně rostoucí pustoryl, kterému se taky říká jasmín.
jinx lysianthus jj, taky myslím, že u nás se pustorylu říká jasmín, a ten ale teda voní taky krásně
viktorka_od splavu ale je to krásný! Mně ještě nekvete, ale už brzo bude
jinx Je to jeden z druhů jasmínu, je jich hrozně moc.
viktorka_od splavu moje šalvěj - to vepředu nejsou kopřivy, ale meduňka ![]()

RoSa jee bergenie! tu tam nekde taky mam.. chidinka se uz 5 let sklibi se 3 listama a nic z toho:-( sem se tesila jak v lednu pokvete jak jsem byla zvykla z minule zahradky.. nevim co se ji nelibi
viktorka_od splavu my máme a kvetla hodně, ale je to strašný hnízdo hlemýžďů, přezimujou pod ní fakt ve velkým
Potrefenáhusa aha asi mame malo sneku![]()
viktorka_od splavu jestli vám rostou lupiny, tak určitě ![]()
Potrefenáhusa kousek od te lupiny mi mini slimaci loni sezrali majoranku
asi maji jiny chutovy preference;-)
Potrefenáhusa viktorka_od splavu Mojí lupinu sežraly ty mrchy taky do mrtě
. A to cca 200 m od domu jsou lupin lány. Tady v okolí rostou všude na kypách v obrovském množství a ty slizký potvory si vyberou moji chudinku, co si koupím v zahradnictví
.
Letos jsem zatím moc slimáků neviděla, zato mšice jsou na růžích, třešni, jasmínu, teda pustorylu, že se divím, že pod jejich tíhou nepraskaj větve. Prý na ně taky funguje výluh z kopřiv. Nezkoušel někdo?
lysianthus já psala včera, že je stříkám mejdlovým roztokem, zatím u rybízu to zabralo
asi budeš muset s rejčem za plot, třeba v přírodě přežijou jen s hnusnou chutí a kultivary ze zahradnictví jsou jak lahůdka na stříbrným podnose
lysianthus vyluh zo zihlavy asi funguje ale ja som to vydrzala iba raz. Hrozny smrad
Janulik03 Jee, díky, tak to jdu radši rozpouštět mýdlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.