A moje úplně první růže. Snad ne poslední.

A moje úplně první růže. Snad ne poslední.

První lilie.

![]()
Včera na mě na instagramu vyjelo, že dnes by měl být mezinárodní den nákupu nových kytek, ale dnes už jsem nikde nenašla, že by to fakt mělo být... ale to je asi jedno ![]()
Vilemina krásný! Úplně cítím, jak ten zimolez voní. ![]()
Pinot Noir úplně omamně
a navíc konečně pořádně zalito, z toho mám radost velkou.
Magráta Když to bylo na instagramu, tak je to určitě pravda! ![]()
a to jsem už nic nechtěla kupovat![]()
Vileminajů, vidím samé krásné věci ![]()
Vilemina tak jsi ten mezinárodní den dobře oslavila :-)
Pinot Noir Magráta
svičkovec, kokarda, mavuň a levandule![]()
Magráta MDNNK je každý den ![]()
Dotaz na zdejsi zahradnice,co se da v kvetnu vytvaret na zahrade?nebo uz je pozde na nejake sazeni?
Uvazuju,ze se pristi rok usadim na pul roku do recka a chtela bych se venovat zahrade.
Zarinya Nikdy není pozdě!
A krásný plán. Držím palce, ať ti vyjde.
Sweet Potato jj na krasny plany ja jsem expert tak snad to vyjde
.
Je to tady. ![]()

Sweet Potato Jste v té Praze nějak dopředu, u nás jsou teprve náznaky pupenů. Ale motýli jsou i tak
K žluté se přidala další barva, čekám na poslední, ta by měla být tmavě červená. Aspoň myslím ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.