Kokoskapresne.![]()
Vsak i ta lupina je peknej previt a na sumave jsou z ni nestastny.A v pangejtu u dalnice je taky spokojena.![]()
Kokoskapresne.![]()
Vsak i ta lupina je peknej previt a na sumave jsou z ni nestastny.A v pangejtu u dalnice je taky spokojena.![]()
Zarinya kdy se vlastne mate stehovat? Ja vim, ze uz jsi to nekolikrat psala, ale ta skleroza...
Kokoska ted se trochu zmenil plan.Puvodne jsem myslela pristi rok na jare,ale to jeste nepujde,jen mam rozjednano,ze tu budu 4-5 mesicu a pak zas zpatky do roboty do nemecka.Takze to spis vidim na jaro 2024.![]()
Ovsem nejradsi uz bych tu zustala hned.![]()
Ale jestli nepujde na podzim v nemecku plyn tak se mozna vzdam nejakeho , luxusu co tu chci mit a pujdu sem hned.![]()
Zarinya At to vyjde co nejlip a co nejdriv!
Kokoska dekuju.![]()
Zarinya Krásně ti to roste.
Zarinya krásné květiny, vypadají, že jsi teď přinesla ze zahradnictví. Sousedka se dobře starala. ![]()
Pinot Noir to jo,ale do niceho jinyho at mi nekeca.![]()
Vcera ji rikam,ze tu jednu vytahnu ze zahonu a dam do kvetinace na zadni terasu a ona at ji tam necham a dam si tam tu co jsem pred chvilkou zasadila.![]()
no tak jen co odesla uz jsem ji vyrejpla.![]()
Ja ani nevim jestli ji to muz rekl az zalejva nebo je to vlastni iniciativa.![]()
Kan diky.:-)moc zasluh na tom nemam jen,ze jsem to na jare zasadila.![]()
Novozasadené hortenzie.
Vanilková 
milacka nádherné ich máš. Kolko si ich zasadila?
milacka a vybavrví se ještě nebo zůstane už takto? Mě se líbí teda takto, pěkná barva. Ta naše je lehce namodrala, letos kvete poprvé, tak nevím. A uvidím ji nejdřív za 2 týdny, tak snad vůbec ještě něco uvidím.
Dokážete mi někdo říct, co jsem provedla svýmu pepřinci? Koupila jsem ho a přesadila v dubnu, celou dobu vypadal v pohodě, až poslední 2 týdny mi kousek po kousku umírá.

coralline Vypadá nemocně, nějací broučci na spodní straně listů nejsou?
Echinacea detail
Kan Ne, žádnou havěť tam nevidím.
Edit: jenom na jednom malý tmavý flíčky.
coralline Vidím dobře, že usychá odspoda?
Sweet Potato Připadá mi to tak. Ale zalejvám!
coralline Nepoškodily se kořínky při tom přesazování?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.