Janulik03 ďakujem
Kytičky aneb zelené prsty...
chia Máš to moc krásné.
chia ach, krása!
Sweet Potato ty janeby jsou! ![]()
Ještě jednou sem dám sousedy, krásně jim to kvete.

Vzácný host.

Záhony v Meranu jsou úžasný 
Sweet Potato jo!![]()
Začínají Jiřinky.

Prosím Tě, máš ty fíky/fikovniky?
Já možná zítra dostanu rostlinku, co bys mi poradila?
Děkuji dopředu
Kan Máš moc krásné.
Mha no prostě zasadit a nic od toho neočekávat. ![]()
Dáš to do nádoby, nebo do země? Na nádobové pěstování fíkovníku je tu MP Meri
V zemi je třeba počítat s tím, že může v zimě zmrznout. Malý jde něčím obalit, velký už těžko. Mně teda zmrznul i zabalený v pytli. On znovu obrazí z kořenů, ty nezmrznou, ale ten rok nedozrají žádné plody, leda by byl extra teplý rok s létem až do listopadu. Jinak u nás dozrají jen plody, které rostlina založila už na podzim, takže když zmrznou... Smůla.
A jestli ho dáš do země, tak mu nech hodně místa, je to hotový trifid!
Kan ach, ty jiřiny jsou!
Kdo mi to tu poradil tu stromečkovitou hortenzii Annabelle? Ginger ? Nebo Victoria ? Děkuju, je fakt krásná. Na jaře zasazená a daří se jí, i když je na slunci. Ty květy jsou neuvěřitelné!
Ano, někdy zjara jsme tu hortenzie řešily. Jsou krásné, Anabelle je ještě ve verzi pink, ta je taky pěkná. Tyhle zvládají i to slunce, jen, tedy dle mého subjektivního pozorování, pokud jsou v polostínu, tak ty květy déle vydrží. Tak ať dobře roste:-)
Pinot Noir Díky. mám je přímo od pěstitele, ta žíhaná je giraffe a jedna rostlinka byla za 20,- mají obrovský výběr, kdybys chtěla kontakt, podělím se. ČP přežil celý balík rostlin.
Kan Poslal ti na jaře hlízy? To zní zajímavě.
Sweet Potato Poslali mladé rostlinky, hlíza by se měla udělat po roce. Objednávala jsem v srpnu a rostlinky posílají až na jaře po zmrzlých a zaštípané. Přijde ti rostlinka s balem a na dobírku. Máma má Jiřinky už několik let, nebýt toho zazimování, tak super kytka, měla do vázy od července do října.
Kan ano, prosím, kontakt by se hodil. Bohužel toho přezimování nejsem schopná, ale mám v plánu na konci zimy vyrobit další záhon
, tak bych možná bych mohla jednou aspoň část věnovat jiřinám. ![]()
Děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my