Kan Mě jenom štve, že mi letos všechno kvete stylem postupně, po jednom květu a já si chci nastříhat něco do vázy.
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir Já mám jiřiny letos z Lukon bulbs, loni myslím z Louky květ a vždycky vyrostly krásně. Nebo skoro, kdyby je v některých případech nesežrali slimáci.
brrr Já měla loni jiřiny z hlíz zachráněných z Tesca, byly nádherné. Přezimování zvládla tak půlka, z té vzešly asi 3/4. A proti loňsku jsou jakési nemrcouchovaté. Vůbec to nějak letos není ono. Slunečnicový háj se nekoná. Loni nádherné cínie z nejobyčejnější směsi letniček, náhodně rozhozené po záhoně. Letos draze nakoupené, piplané a bída.
Lemka podle prvního rychlého náhledu na googlu bych řekla, zes to trefila! Moc Dekuji!
Janulik03 moruse určitě ne, ale dekuji, bude to ten japonec ![]()
Narychlo zabydlený regálek.
Janulik03 nekouká!

Sweet Potato zdravím gumovník, zjevně se má u tebe dobře ![]()
SunEclipse Chci ho s tebou zrovna konzultovat, kdy fiknout?
Sweet Potato a čeho chceš docílit? mně se zdá malinkej ![]()
Sweet Potato no svedčí mu to u vás ![]()
SunEclipse Zatím je malinkej, ale aby se jen nevyčouhl a pak třeba nesvalil, "kmínek" má teniulinkej. Nechci mít takovej ten dlouhej fikusovej šlahoun, co stojí někde v rohu.
Ale zatim dobrý asi. A má nádhernou kresbu. ![]()
Sweet Potato Janulik03 jeho maminka vypadá takhle : 
Sweet Potato je to sázka do loterie. kamarádce jsem taky darovala šlahoun, když měl asi metr, ustřihla ho. A ta potvora vyrazila jedinou větev, takže má prut skoro ke stropu, a hrbatý kmínek
SunEclipsemas ho krasny. Ta kresba na listoch ![]()
brrr Taky mám všechno postupně, tedy krom slaměnek, tam bych spíš uvítala to postupné, kvůli sušení.
SunEclipse Maminka je fešanda.
SunEclipse kdyz dlouhou vetev fikusu opatrne ohnes tak, aby vrchol vetve byl niz nez vrchol ohybu mely by se aktivovat spici ocka na vrcholu toho ohybu. Fikus zacne delat novy rustovy vrchol. Na mem fikusu to funguje dost spolehlive. Overeno experimentalne :)
Malenge Pokud to má trny a jde snadno oddělit od toho vnitřku, tak by to mohl být ostružiník japonský.
crazydaisy Ta louka! ![]()
Janulik03 Tvoji zahradu tady obdivuju pokaždé, ale ta vistárie!
A granátové jablíčko...![]()
Já se taky pustila do zahradničení, budu chtít poradit s omlazením staré růže, příležitostně vám ji sem vyfotím. Trpím nedostatkem hlíny, protože se zatím pořád bojím řídit vlevo :-) Takže jen tahám kytky. Zasadila jsem si fíkovník za ca 120 korun, taky rozmarýn do starého zarostlého květináče, co jsem našla pod terasou.
A osadila dva truhlíky ven a dva dovnitř (aby mě trochu odclonily od ulice)

Ale raději vás potěším fotkami z ulic. :-)

Garfie fotky z ulic su padadne, ale aj u vas to vyzerá zaujimavo. Vidim ze kvety nosis poctivo. To okno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my