Jos Ono nejde ani tak o ten přesun jako pohyb, ale o změnu podmínek. Z venku do bytu obvykle znamená výrazné snížení vzdušné vlhkosti. A to jim vadí.
Kytičky aneb zelené prsty...
S tím vánočním kaktusem, moje máma tvrdí, nehejbat a hlavně nestěhovat ho. Jak má pupeny, nechat na stejném místě, jinak to hodí dolů, jo a letnit, ale to dělá dobře všem pokojovkám.
Kan já měla taky zato, že jakmile má poupata, tak už nehejbat. Já ho měla venku do minulého týdne, teď čekám, jak se obsype poupaty! ![]()
Ono nejde o ten pohyb. Mám jeden vánoční kaktus v kokedamě, kterou musím kvůli zalévání sundavat a nosit do kuchyně, přesto loni krásně kvetl.
Sweet Potato jasně, pohybem myslím ten přesun do tepla.
Pinot Noir Tak to jo. Doporučovala bych rosit, ať to není takový šok.
Mně se letos po letnění neskutečně rozjel ibišek. Tolik poupat v životě neměl. Uvidíme, kolik jich zvládne uživit. Zatím se mu daří.

Sweet Potato Krásny ![]()
Sweet Potato ten je! Mne kvete, ale vetsina listi opadala. Asi jsem v tom letneni nekde udelala chybu. Naopak kaktus jsem neletnila nikdy, ale kazdy rok kvete...
Ted je par dni krasny podzim. Kvetou posledni kytky. 
Jos jé vy máte hezký zídky
Letosni uroda jujuby :) (este jsou naky zeleny na stromku, ono to kupodivu dozaje i v pozdnim podzimu)

Sweet Potato Jos pro moje ibišky je bohužel letnění kontraproduktivní - na balkóně je jim vedro, a ještě se na ně sbíhá všelijaká havěť. Ještě pořád bojuju na jednom s mšicemi a na druhém jsem včera zas znovu objevila svilušky ![]()
Kan Prosim pěkně, na kterou stranu se "motá" adventní věnec? Před nějakou dobou jsi sem dávala fotku a vysvětlení, ale tady se neda hledat. Děkuju.
černá káva Já motám takto, ale už mi pár lidí řeklo, že to mám blbě. :D
edit. Fotka smazána
Kan teda podľa mňa to motas dobre. Krásne vence, takmer nepotrebuju už žiadnu ďalšiu výzdobu.
Kan Jako že jediné správné je po směru? Mně osobně by to tak přišlo automatické, jsem pravák, tak asi proto, ale žádná tradice či adventní kletba na to určitě není!
A máš je moc krásné.
Kan teda podľa mňa to motas dobre. Krásne vence, takmer nepotrebuju už žiadnu ďalšiu výzdobu.
Přesně ![]()
Kan pokud si vzpominam, tak smuteční se motají obráceným směrem
Janulik03 Sweet Potato Díky, díky. Jsem pravák, jiným směrem to mám přes ruku.
černá káva I ty smuteční motám takto.
Kan Tak já nevím, řekla moje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my