Vianočné kakrusy začali trochu skôr

A granátové jablká snáď dozrejú

Vianočné kakrusy začali trochu skôr

A granátové jablká snáď dozrejú

A milujem jesenný pohľad na sad.

Pinot Noir dyne jsou krasne a obdivuju Te a vsechny, kdo si dokazi na vlastni zahrade utrhnout kytku do vazy. Ja to nedokazu.
Viď. Taky to dělám jen výjimečně. Teď na podzim víc, když už venku moc nejsme.
Janulik03 krasny kaktusy a to jablko!
Janulik03 nadhera, ty kaktusy!
Když vidím ty bohatě rozkvetlé kaktusy Janulik03 tak by mě zajímalo, jestli jsou ty bílé kvetoucí třeba nějak min náročné na pěstování. Mám taky jeden, květ napuceny skoro na každém listu. Loni to bylo úplně stejné a navíc nasazoval na květ v tahu až do května. No a pak mám dva tmavě růžové a tam je to vždy hodně napínavé, jestli vůbec nějaký květ ukážou. Podmínky mají stejné. 
letolet ja som zistila ze mi moc nekvitli ked boli pri radiatore. Tak su na stene vsetky spolu, ale nekvitnu naraz. Tmavo ruzove zacali az teraz, biele tiež neskôr, iba tie bieloruzove uz su v plnom kvete. A nedavam ich von, vlastne si ich moc nevsimam, lebo cim viac pozornosti mali, tym boli horšie. Tie tvoje vyzeraju ze budú samý kvet. Budu nádherné.

letolet a na tom okne vyzerá ze máš krásnu kombináciu kvetov ![]()
Janulik03 děkuji. Ja bych brala vsema deseti tu tvoji zimní zahradu
To moje je vlastně takový útulek:) všechno jsou to kytky, kterých se někdo zbavoval, nalezy od popelnice. Monsteru teda budu muset příští rok už nějak zredukovat, roste to jak plevel. Asi se mi chtěla odměnit za záchranu :)
Janulik03 ještě k těm kaktusům, bydlíme v bytě, takže je letním na severním balkoně. Dokud jsem to nedělala, nekvetly vůbec. Pak jsou v ložnici, sice nad radiátory, ale vůbec tu netopime, takže v rámci možností nejchladnejsi místnost bytu. Ty bílé mám moc ráda, ale ty tmavě růžové mám po babičce (teď už samozřejmě i nově namnozene) a to je vždy taková vzpruha pro oko a u nás asi ty květy na nich fakt jen jako dárek na vánoce:)
letolet wow ta monstera
, ja ich mam po mame tie svetlé, tie tmavo ružové som si kupila neviem ci v lidli alebo tak niekde ako uz na odpis. Tak som rada ze kvitnu. Ten kaktus co ma stonky do fialova ma hrozne rokov, minimalne 15, a drží sa.
V byte to letnenie je jasne, tak už vieš ako na ne.
Zimna nam dala hodne zabrať. Ona tu sice uz bola ale taka zlatana zo starých okien a na zemi mis mas dlazdic. A chvilu trvalo kym sme si ujasnili ako by sme to chceli. Zopar pokusov az toto sa mi paci najviac. Je tam ešte na čom zlepšovať ale tak to uz tak byva.
letolet jo a pekný radiator
letolet jo a pekný radiator
včetně původního nátěru. Nikomu se tohle natírat nechce.
letolet Ono těch druhu vánočních kaktusů je hrozne moc. Aby dobre nasadili květy, je při ne ideální letneni + před nasadou květů několik týdnů pobyt v chladu. Pak už je důležitý s nima moc nešíbovat, protože poupata mají tendenci opadat. Je to trochu sazka do loterie, sama mám 4 kousky a některý kvetou skoro bez přičinění a některý ani kdybych se rozkrájela. Jako se vším ![]()
MP Meri Já mám vánoční kaktus každoročně obsypaný poupaty už na balkóně, vůbec bych nestihla zařadit pobyt v chladu. Jestli bych teda za chlad neprohlásila říjnové počasí - domů je dávám až když hrozí mráz. A přesunout se mi ten napučený kaktus zatím vždycky podařilo bez opadání (ťuk ťuk), ale přesovám ho postupně, napřed jen za balkonové dveře a pak postupně dál od okna - aby si toho ani nevšiml ![]()
Janulik03 Ty vánoční kaktusy jsou nádherné
Mrs.Robinson tak ten pobyt venku je právě ten pobyt v chladu, ne?
Mrs.Robinson tak ten pobyt venku je právě ten pobyt v chladu, ne?
To asi jo, já jsem to brala furt jako letnění, resp. spíš mi tam ty poupata začnou vznikat když ještě venku žádný extra chlad není
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.