Kan to počujem prvýkrát, že by to malo mať určený smer!!!
Kytičky aneb zelené prsty...
Svíčky se zapalují proti směru hodinových ručiček, z toho to asi je?
slniecko Jj, je to tak. Má to nějaké pravidlo, na střední se to učí pořád, ale já jsem samouk a o rekvalifikačák se budu snažit, až nasaju všechny latinský názvy. Ten papír nepotřebuji, protože mám praxi, ale chci ho prostě, už to bude moje druhá rekvlifikace. :D
Kan Krásně umotaný to máš, směr bych neřešila![]()
O motání nějakým směrem slyším taky poprvé! ![]()
Mám tady ale nějaký ten kvetoucí japonský podzim...

Garfie Nádhera! Co je na těch polích?
Sweet Potato
vím já? Myslím, že je tam řepka, nebo něco podobného...dokonce jsem se snažila hledat na stránkách té zahrady a ničeho jsem se nedopátrala. Mám tady jedno foto zblízka.

Garfie To červené a žluté vypadá jako cínie.
Vedle možná šalvěj?
Sweet Potato Taky bych řekla šalvěj, ale jistá si nejsem.
Ty sporýše, to je nádhera!
Posledni ruze, musela jsem je ostrihat kvuli leseni.

Jedna kytička ze zahrady pro radost a jedna zahradní dekorace. Navzdory záměru vůbec nevypadají strašidelně. ![]()

Pinot Noir Krásná kytka a dýně pesimista a dýně optimista![]()
Pinot Noir Dýně jsou úžasné ![]()
Isca černá káva díky! Ríša chtěl zlé dýně, tak jsem se fakt snažila, ale vyšly spíš přitroublé. ![]()
Pinot Noir Jsi moc šikovná.
Pinot Noir dyne jsou krasne a obdivuju Te a vsechny, kdo si dokazi na vlastni zahrade utrhnout kytku do vazy. Ja to nedokazu.
Ginger kdybys mě viděla, jak dlouho nad tím stojím, vybírám, kde to nebude chybět, kytku si dělám hlavně tehdy, když se něco zlomí, nebo to překáží, tak k tomu něco přidám, ale kroutím se u toho jak žížala. Hrozně nerada je řežu. Nikdy bych neustřihla ty nejkrásnější květy, ještě jsem nikdy nestřihla růže, nebo pivoňky. ![]()
Pinot Noir to se mi fakt ulevilo, ze v tom nejsem sama. Pivonky do vazy si kupuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my