moora že jo? ![]()
Takhle je nádherně rozkvetlá jedna ulice na M.
moora že jo? ![]()
Takhle je nádherně rozkvetlá jedna ulice na M.
Neuzil by nekdo Ikea Muskot kvetinace? Nez to odnesu k popelnici. Je to 1x 32cm, 2x 24cm, 2x 19cm a 3x 12cm.

Archivářka jeee, od jakyho stari ti kvete? taky ho mam na zahrade, ale jeste je to mlaďoch, zatím nekvetl
Já si to vůbec nepamatuju, jak je ten keř starý. Navíc je to druhý pokus, první keříček mi sežrali slimáci. Asi 3-4 roky nekvetlo, teď kvete určitě třetím rokem.Kuliček mám nabíranou zatím štamprli - na růženec to ještě není ![]()
Archivářka Jé ty se máš, já se pokoušela vypěstovat ze semínka, abych měla celou tu sušenou bambulku a vůbec se mi to nepodařilo! A vloni jsme jeli přes jednu obec, která se jmenovala Klokočí a žádný klokoč zpeřený se tam nevyskytoval. :D

Archivářka tak to zni nadejne, ja ho mam tretim rokem. Taky druhy pokus, prvni uschnul, blby stanoviste, tam tak nejak zahyne vsechno.
Konecne jsem se taky dockala nejakych kvetu! Prvni jaro na prvni vlastni zahrade :) poznam sasanky, petrklic a ten strom bude asi nejaka tresen? Vetsinu tulipanu a narcisu a vsechny krokusy nam okousal srnec.

Friga a jak se vam v domecku bydli? Spokojenost?
moora bydli se tu dobre. Jen mame jeste porad dost veci v krabicich. Nastesti je to pro dva lidi a psa barak jak krava, takze nemusime nic preskakovat. A vejde se sem spousta pokojovych rostlin, coz byla jedna z podminek pri vyberu domu ![]()
Friga tak to je je bezva![]()
Friga Je, vy už bydlíte. To je super!
711990 Využiju jakékoli květináče! Neodnášet!
Sweet PotatoHura! Uz jsem je malem odvlekla k popelnicim. Napisu ti.
brrr bydlime uz od ledna, nakonec jsme koupili dum od tchanu.
FrigaTo byl nějaký z těch, cos tu dávala? Ať se vám dobře bydlí!
brrr nebyl, my puvodne o tomhle domu neuvazovali. Je docela velky, 5+1, okolo 150 m2, to teda zahrnuje i plochu pod sikminou strechy. I cena byla nad nas limit. Jenze my porad nemohli nic najit a tchanovi zase tohle prodat, protoze dum je vytapeny elektrinou a tady uz od leta cena energii stoupala a vsichni se desili zimy, takze nikdo nechtel kupovat domy s primotopy. Tchanovi nakonec objednali a nechali naistalovat tepelne cerpadlo vzduch-vzduch a jeste snizili cenu, ale ani to prodeji nepomohlo. Pote, co se v listopadu odstehovali do noveho a porad nic, jsme se dohodli na koupi, poskytli nam slevu a muz to ma jako kus predcasneho dedictvi. Nakonec nas vytapeni zas tak moc nestalo, cerpadlo vytopi vetsinu domu a nezere tolik jako primotopy. Navic tu je krb.
Friga win-win situace
Počas prechádzky so psíkmi po dedine ma očarili v predzahrádke tieto kvety, viete ako sa volajú, prosím?
milacka sasanka hajní?
milacka sasanky
711990 vyhazovat květináče?! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.