Pinot Noir máš to krásny, třeba se ten pomenkovec ještě zmátoří.
Drahé kultivary jsou drahé, protože jsou problematické.
Pinot Noir máš to krásny, třeba se ten pomenkovec ještě zmátoří.
Drahé kultivary jsou drahé, protože jsou problematické.
Pinot Noir klasika. Ja mam modrou, bilou a zlutou, modra je nejvetsi a nejsilnejsi, ty druhy dve jsou taky trochu chcipacky. Schovam ti seminka
continuity děkuju, svatá pravda s těmi kultivary.
Já jsem hroznej čistič, je klidně možné, že jsem ho v záchvatu pletí vytrhala. ![]()
moora ony jsou i jiné, než modré? To mi internety zatajily!
Pinot Noir máš to nádherné. U mňa to vyzerá ze tiež baptisia zmizla
. Mala som tri modré a nevyzerá že by tu boli. Ešte počkám, ale neverím.
A som zvedavá na nový záhon
moora baptisia žltá a biela? Hmmm
Moje brunery teda bujneju, a ešte mi tu bujnie hlavne "kozia noha"
vobec sa jej nedokážem zbaviť. Pomaly to vzdavam, jedina možnosť bude cele to prekopať, rozobrať a moc saxmi do toho zatiaľ nechce.

Začína obdobie tavolnikov. Pomaly to rozbaluju.

Janulik03 Pinot Noir vy to máte tak krásný! Letos to stojí za houby, jsem třetí den po operaci sedyho zakalu, za tři týdny jdu na druhý oko, takže v tom nejdůležitějším období jsem ze zahrady dost vyšachovana. Snad to stihnu dohnat v červnu! Ale rozhodně se dnes s dcerou zastavime v zahradnictví v Oboře! P.s.mi teprv rozkvetly tulipany.
Vilemina Hlavně, ať vše proběhne, jak má! Zahradu doženeš.
Vilemina hlavne aby si si dobre tie oči vyliečila, nič nie je dôležitejšie. Záhrada vydrží, z toho čo si pamätám to máš krásne. Tak nech rychlo hojiš. ![]()
Vilemina zahrada počká, hlavně ať ty operace dobře dopadnou a pomůžou!
Díky! Ona je vidět změna už po první operaci, obraz vyladenej jak fotka na IG. Druhý oko jak rozmazana barevná fotka z osmdesátých let. Ale to plevelim ve špatným vlakne![]()
Vilemina ona ta zahrada neuteče, doženeš v létě, a i příští rok bude jaro :) a uvidíš na to, jak ostříž! zdárnou rekonvalescenci přeju
Janulik03 co děláš s tou trávou, jak je na fotce s poměnkovcem? mám stejnou či podobnou v květináči a po zimě to má suchý špičky. mám to sestřihnout na krátko?
moora no teda
ma neser ![]()
S travou nerobim nič nestriham, len ju " vyčešem " neskor malymi hrablami. A teda potvora, musim ju poriadne odkopat uz sa nema kam sunut tak je nahromadena.
Janulik03 dík, tak já ji nechám a uvidím, jak se zmátoří
Já už se jdu zase poradit. Kvete trochu barvínek, dva tulipány a jabloň. (Edit: tím chci říct, že přispívat moc nemohu) Ale potřebovala bych vědět, co bývalí majitelé vysadili za keře na konci zahrady. Jsou to mnohokmenné keře, 2,5 metrů vysoké, kvete bíle. Chybí nám kus u plotu a chtěla bych to stejné. Při nejhorším vezmu větev do zahradnictví, ale sousedce se netrefili s jejím plotem.

MaeGandal To je tavolník.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.