andulka01 Auuuu![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01 Auuuu![]()
andulka01 mají to blbě, ty nejdražší vždycky chcípnou jako první.
![]()
Já už ty drahé variety různých kytek ani nekupuji. Potřebuji vytrvalé a odolné jedince.
Garfie to je nádhera. ![]()
U nás teď voní kosatce.

A kvete toho hodně, ale už bychom potřebovali déšť.

Pinot Noir Nádhera!! Ta tvoje zahrada je fakt povedená. ![]()
Pinot Noir to je veliká nádhera! Jak starý jsou ty clematisy?
No a déšť... moc bych ho ocenila. Zahrada plná lesních jahod, kvetly jako blázen, ale ty plody vysychají, nic z nich nebude ![]()
Pinot Noir To je krása
A prosím tě, co je zač tato kytička ?
Mrs.Robinson díky! Mavuň červená. Ještě může mít bílou barvu. Naprostý nezmar, miluje úpal, sucho... Ale hodně plevelí, má semínka s padáčky jako třeba pampeliška. Ale na rozdíl třeba od orlíčků ji lze snadno vytrhnout.

Mate to vsechny krasne! Tohle vlakno patri k mym nejoblibenejsim ![]()
Nam kvete rododendron

A jeste pohled z balkona

Friga to je nádherné.
Milujem tento čas

Všetko vonia, jahody uz pomaly dozrievajú, záhradný domček sa stráca v zeleni a vôni pajazminu. Najradšej by som nikam nešla a len tak sa kochala.
Janulik03Ooo, máš to nádherné a ty vůně cítím po tvém popisku taky i ty karafiátky! Tohle mi voní všechno i ten déšť v zahradě mi voní, ale v parfému je to strašný, vůbec ty kytkový parfémy nemůžu cítit.
Kan presne, mne záhrada po daždi a hlavne ráno vonia úplne najviac.
Parfumy mam rada kvetinové tiež
Janulik03 Miluju, když začíná pršet a první kapky dopadají na hlínu. Jedna z nejkrásnějších vůní!
Sweet Potato Petrichor. Někde jsem četla, že libé vnímání téhle vůně je evoluční vychytávka, která má člověka smířit s deštěm - ten je pro přírodu nutný, ale lidem mnohdy nemilý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my