Janulik03 nesekej to. Já vyhlásila moratorium než odkvete jetel pro čmeláky a uroděj jahody pro lidi, ježky, no prostě kdo bude mít chuť.
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01luku mame v sade a trava na niektorých miestach je mi po pas. Toto je dvor kde chodime to musí byť krátke, len tie sedmokrasky sú také krásne dnes. Zajtra to pojde dolu.
andulka01 jo a vidím, že ťa to chytilo
Janulik03 tak to jooo :-)
No, chytilo.. 1/ nutnost, pokud na těch zahradách chci vegetovat 2/ to "zakvětnění" jsem dala jako vánoční dar majitelům chalupy 3/ to jsou ale hrozný nervy - tu mráz, tu mšice, tamhle slimáci, nějaký potvory vyvrtaly díry do růžových květů, mandelinka mátová, co tam máte dál?
pro vysvětlení: operuju teď na dvou zahradách - v Praze (les, tma, kyselá půda, spousta ptactva a strak, který kradou květy cuket a nezralý jahody) a o víkendech na jihu (slunce, vítr, zima m.n.m. 500 , nekonečný boj s pýrem a slimákama, kyselá půda, ...)
andulka01 schovám ti semínka
moora děkuju ![]()
andulka01 toz vitaj do klubu ![]()
A já si celou dobu myslela, že jezdíš někam k Týnci n.S. - Podělusům
kocoureksuggy no to taky, ale to je přítelovy maminky, tam nezahradničím, tam je to hotový a dokonalý, ona je arboretistka s totálně zelenejma prstama. Tam jezdíme jen na těžké práce a rodinné oslavy. Přítel tam jezdí makat jako sekat, vykopávat záhony, čerpat vodu, přesazovat bonsaie, natírat chatku... je znám jako učitel s třema zahradama (a ani jedna není jeho) ![]()
jsem to tady nechtěla komplikovat, no
andulka01 četla jsem boj s netopýrem a úplně se vyděsila ![]()
Jo a tu mandelinku mátovou jsem tu opravdu nechytala, dnes jsem načapala slizkýho zmetka přímo při činu! ![]()

Pinot Noir jsou všude :-( tady na jihu pořád prší (nestěžuju si), tak je jim hej
a tento víkend je víkend otevřených zahrad ![]()
Ahaáá!My jezdíme do Pecerad, tak mi to utkvělo v paměti. A děkuju za vysvětlení :)
Toto ma očarilo na prechádzke
milacka tak ty jsem taky vysela... a nic, nic, nic. Nevyrostla ani jedna. Achjo.
andulka01 a aké sú to kvety? Skúsila by som ich aj ja vysiať.
milacka chrpa modra
crazydaisy ďakujem.
Dnes len oddychujem ![]()

Janulik03 dobre delas!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my