Janulik03 vono se taky v neděli nesmí sekat, žejo? ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
RoSa Ehmmm,ano. No ![]()
Nevím, co to je. Vyrostlo to úplně samo a dokonce to letos i kvete..

Dadoo Áron
Dadoo planet net říká Aron italský.
Akorát je to jedovaté, nejvíc plody
Sweet Potato continuity děkuji! Je moc hezky a vůbec netuším, kde se tam sám vzal.
Domcek sa nam stratil v popinavkach. Pajazmin teraz zrana je tak voňavý, ze to citim aj ja s mojim veľmi obmedzeným čuchom.

A vrbicka sa zbláznila. Neviem ako ju budeme strihať

A kvitne budleja striedavolista. Vonia ako med a rastie ako blazon. Začínam sa tu niekedy báť.

A ak chceme ochutnať morušu, opatrenia sú nevyhnutné.

Janulik03 tu střídavolistou jsem letos taky zasadila. Jsem zvědavá. Zatím je to takové košťátko.
Začaly kvést růže.

Pinot Noir to kostatko to rozbalilo po dvoch rokoch tak že nestíham zirat. Ale tá vôňa.
Janulik03 tohle je moje košťátko. Mám se teda těšit, jo? ![]()

Pinot Noir moje bolo podobné . Máš sa na čo tešiť. Ja som zviazala viaceré prúty do takého akoby kmeňa a hore nechala "korunu". Teraz uz je to obor.

Janulik03 teda to je super nápad, to taky udělám. Pořád jsem si říkala, co s takovým divnotvarem... Díky!
Pinot Noir no nic iné ma nenapadlo, ty máš ešte možnosť tie prutiky spliest do vrkoča. Bude to krajšie a lepšie držať pokope .
Jo a oporu to chce pevnejšiu ked bude silnieť. Tie konáre su hrozne ťažké .
Gardening brings a good mood

to nám, co se mordujeme se slimáky, kořeny, pýrem, mandelinkama a suchem, posílá Petr Sís ![]()
Pinot Noir Tonje neco jineho nez motyli ker? ze to kvete uz ted?
pochlubim se cizim perim. Zahrada nasich, ta jak jim vistarie expandovala do volne prirody) Myslim ze rok dva a chaticku uz nenajdeme. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my