Janulik03 máš to krásné, tam se musí relaxovat! Taky ti na relax v zahradě vyjdou asi tak dvě minuty denně? ![]()
Ten pajasmín mi letos poprvé taky pokvete! Už jsem myslela, že mám nějakou vadnou verzi.
Janulik03 máš to krásné, tam se musí relaxovat! Taky ti na relax v zahradě vyjdou asi tak dvě minuty denně? ![]()
Ten pajasmín mi letos poprvé taky pokvete! Už jsem myslela, že mám nějakou vadnou verzi.
Expanduju před plot. Nebo za plot?
Asi záleží, odkud člověk kouká. ![]()

Pinot Noir dve minuty je tak asi akurát
a vsimni si prosim moje baptisie, to len ze máme podobné.
Pinot Noirjezis ta mavun
uz ro hľadám
Jitka77 Zajímavé, díky.
Máš krásnou zahradu i s plotem
. Ty kopretinky jsou řimbaby?
Janulik03 viděla jsem, že naše baptisie si nemají co vyčítat.
Mavuň budí pozornost, často slyším, jak se lidi dohadují za plotem, co to asi je, a už jsem slyšela i plán chodit to sledovat a až nastane čas, přijít sebrat semínka. ![]()
Ještě pozornost budí fíkovník, přesahuje už dost nad plot a má zatím málo listí, tak ty zelené hrušky pořád někdo řeší.

Magda děkuju.
Ano, řimbaba.
Pinot Noir no máš to krásne. A figovnik je náhodou super. U nas by mu to nešlo, je tu viac chladno pre neho. Ale tu mavun si veru zoženiem, ta je super a v mojej divočine jej bude heeej.
Janulik03 no ani tady to na ten fíkovník není. Tolik plodů měl i loni a uzrálo jich maximálně dvacet. A to jsem si trochu zapřeháněla. Ale to nevadí, on je hezký, tak je to prostě okrasný keř. ![]()
Janulik03 jestli neseženeš, pošlu ti sazeničky zásilkovnou. Už jsem posílala drn šanty, tak co by nešla mavuň! ![]()
Pinot Noir si zlatá, ale nemusíš. Ďakujem, uz som pozerala, dajú sa kúpiť aj semená aj už rastliny. Vybehnem si do zahradnictva tu poblíž, píšu že majú.

Nějak se mi objevily v zahradě naprstrníky.
Vilemina no vidíš a ja si ich musím hýčkať.

moora ty jsou!
Inak tu prsi druhý deň a je to poznať aj na trávniku. Az mi ho je ľúto pokosiť.

Q
moj pomocnik sa nepohne odo mňa ani na krok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.