Pinot Noir no práve, akože mne sa páčia veľké rastliny, ale zaberal veľa miesta.
Ja skôr tie hortenzie chcem vychytať, aby boli také veľké. Su to moje naj kvety
Pinot Noir no práve, akože mne sa páčia veľké rastliny, ale zaberal veľa miesta.
Ja skôr tie hortenzie chcem vychytať, aby boli také veľké. Su to moje naj kvety

Cestou z Bulovky malá zastávka v Líbeznicích![]()
Vilemina paráda! Jedu na Bulovku příští týden, bude na programu i odběr krve mladšího syna, tak myslím, že bych si zasloužila pak velkou zastávku v Líbeznicích! Akorát je to dost mimo trasu. ![]()
Pinot Noir ale výběr velkej, pravda, nejlevnější nejsou, ale stejně nikdy neodolám. Už vyhlížím, až se otevře zahradnictví v Oboře (to v roubence), tam se těším moc!
Vilemina Krásný!
Srdcovky mi už jedou ze Spomyšle, chci mít mix několika druhů. Mnohokvět jsem původně nechtěla, ale když vidím, jak bujně to roste u sousedů, asi neodolám.
andulka01 mám srdcovky bílý, tak jsem to chtěla doplnit novou barvou, mám je ráda ![]()
Pinot Noir neeee... mám pro ně připravený tak pěkný místečko. Jako jestli letos zase nic neporoste a nepokvete, všechno sežerou slimáci a mravenci, tak to snad vyleju betonem a nabarvim nazeleno s barevnejma flekama ![]()
Vilemina krásny nákup
, inak som rada, , že žiadne záhradníctvo nemam moc blízko.
Mne srdcovky vzdy vykapu, fakt myslím že to niečo zožerie. A tak su krásne.
Asi dám ešte jedno kolo tento rok
Janulik03 mne takhle vubec nejdou ostrozky. Uz jsem je vzdala
moora no tie už som vzdala. ![]()
Na jaře si kupuju ty malé narcisy v květináčcích a po odkvětu je vysazuju v sadu

Zprávy ze zahrady:
1) včera mě nepěkně pořezala suchá ozdobnice, vyhmátla mrcha to jediné odhalené místo na těle - asi 2 cm proużek kůže mezi ponožkou a legínami! Netušila jsem, že ty listy jsou tak ostré!
2) pustila jsem se do projektu zvětšení záhonů a jednoho nového záhonu. Za prvé se asi oddělám při odstraňování trávníku a za druhé mě to finančně zruinuje! Plán byl kromě nového záhonu nepořizovat nové druhy, jen zvětšit skupiny rostlin, které už na místě jsou. Samozřejmě jsem se už několikrát přistihla, jak prolézám nabídky raritních rostlin a studuju kytky, o kterých jsem dosud nevěděla. Mně fakt není pomoci.
3) Po loňských a současných zkušenostech už opravdu kašlu na semínka z loukykvětů a podobných hipsterských podniků, ta klíčivost je zoufalá. Se semínky z OBI, nebo od pokladny z drogerie nikdy nebyl problém.
Pinot Noir Věř mi, že ti držím palce. Také jsem mela toto období . Dnes je mi sedmdesat pryč. Denne vařím oběd i s polévkou a ze zahrádky po dvou hodinach odchazim hotová.
Pinot Noir presne takuto cestu do "pekla" som urobila aj ja. A teraz si stále vravím ze zredukujem, namiesto toho vidim nové a iné možnosti. Niet nám pomoci. Len uz nepredpestujem, vysypem to rovno do zahonu a bude ako bude.
Držím nám palce.![]()
černá káva ale vyzerá to potom krásne, že? ![]()
Janulik03 To tedy ano.![]()
černá káva no vždyť dvě hodiny práce na zahradě jsou hodně! A děkuji.
Nedávno jsem si libovala, že mě vůbec nebolí záda, že to je super, jak zdravě žiju a cvičím... A pak mi došlo, že je to tím, že jsem nebyla tři měsíce na zahradě. ![]()
Pinot Noir Taky mě ti přeprodejci štvou. Do hezkých pytlíčků odpočítají 30 seminek a z toho vyklíčí 5. Ale letos jsem nakoupila semínka na allegru, většina z objednaných klíčí výborně, plus ty ceny jsou fakt za hubičku a jsou to originál balení. A jako bonus se pobavíš při čtení názvů, protože google překladač umí neuvěřitelný věci
https://allegro.cz/vyhledavani?string=semena%20dekorativn%C3%AD%20rostliny
a ještě jsi trensetter, klíčím doma mučenky. Mám k nim dotaz - stačí je v květnu zasadit někam ke zdi nebo jsi jim dělala nějakou oporu?
a vlastně ještě semínka aster jsem pořídila díky tvým fotkám, sice nemám záhon žádnej, ale to bude řešit moje budoucí já ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.