A začínají kvést ranné sakury....

A začínají kvést ranné sakury....

prosím poraďte rostlinu/y. mám v baráku patro, kde netopím, není úplně hotový, chodím tam jen spát a cvičit. v zimě je tam kolem 15 stupňů, mi to tak vyhovuje pro ty účely. chtěla bych tam kytky, ale která dá tu zimu?! a ne nějaký pidi kytky, ale velký, vysoký. klidně i něco i původně venkovního - stromek, keř...klidně to budu stříhat. jen aby to na zimu neopadalo. aby to stálo na zemi, takže ne za oknem, tudíž ne úplně na světle. zamiokulkas to tam úplně nedává, budu ho muset vzít do přízemka...
mitford sister citrusy
mitford sister sukulenty, ale ty asi budou malé pro ten účel
mitford sister kamelie
Ve Ctěnicích čemeřicová neděle, kdyby to někoho zajímalo.

mitford sister vsechno, co se pres leto chova venku a na zimu je potreba to strcit dovnitr :) muzu u tebe zimovat oleandry, muskaty, citrusy, kapary, pavouci lilie, tuberosy a kalokvety? :))
Pinot Noir to jsem nechtela slyset, jak na potvoru v nedeli jedu tim smerem!
moora já ráda pomůžu ![]()
Pinot Noir moora Pinot Noir A pamatujete, jak jste před rokem lkaly, jak jsou tam ty čemeřice drahý? Just sayin' ![]()
andulka01 já tam nikdy nebyla, já jen ponoukám jiné ![]()
Ale jo, drahé to tam prý bývá hodně. Proto tam ani nechodím na tyhle akce, jen pro obyč rostliny.
moora klidně přivez :)
andulka01 Lkala jsem já. Ale útraty nelituju.
Plus byla jsem tam až ke konci, to už asi zbyly jen ty nejdražší.

moora Jeden oleandr mi uschnul![]()
Sweet Potato zejména ta spodní je nádherná ![]()
Sweet Potato Krásný! ![]()
Sweet Potato to jsou krásky ![]()
Pořídila jsem si zahradní skříňky na květináče, aby se pořád nekácely a neválely v zahradním domku, zároveň v tom domku trochu uklidnila, mám pocit dobře vykonané práce! ![]()

Pinot Noir vyzerá to velmi pekne.,
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.