Ronna weiki - probiotika? Zkusím, já tu chuděru musím zachránit!
A chudákem eukalyptem se tu taky radši chlubit nebudu![]()
Ronna weiki - probiotika? Zkusím, já tu chuděru musím zachránit!
A chudákem eukalyptem se tu taky radši chlubit nebudu![]()
Mám semínka (kuličky červený, v každý jsou 4 semínka) a větvičku cesmíny paraguayské...
Na wiki píšou, že semínka musej projít trávicím traktem ptáka - nevíte, jak by se to dalo nasimulovat? papoušky ani slepice nemám... ![]()
... a ta větvička by se myslíte nechytila? třeba jako růže, zapíchnout do země a dát na to zavařovačku? nebo do vody? ![]()
RoSa A musí to být jenom pták? ![]()
Allysa
no já bych to radši nepokoušela, abych taky neskončila na pohotovosti
ty bobule jsou jedovatý - ale ptáci to přežijou... nepučil by mi někdo papouška na ten experiment? semen je dost, bych se pak podělila ![]()
no a nebo nějaký prostředí trávicí ptačí vytvořit - je to tam kyselý? nebo jak to napodobit?
711990 je myslim ptákolog, nebo?
RoSa Těch Illexu je hodně druhů, ale pokud chceš řízkovat, tak asi jedině letorost, 10 cm, no a jak to vidím doma, mám na zahradě dva, tak za rok vyroste max o 5 cm, tak to raději koupím sazenice. Ze semene nemám zkušenost, teda mám, ale s Mahonkou a nevzešlo nic.
Nakoupila jsem na podzim v rámci akce 20+20 asi šedesát cibulek narcisů a tulipánů a zatím jich vylezlo tak deset. Vzhledem k tomu, že mají být rané, už jim moc šancí nedávám ![]()
Jo a už raší i růže, orlíčky, kvete taky kde co.
brrr ehm... já jsem cibulky narcisů sázela překotně včera - koupila jsem na podzim směs 2kg a zapomněla jsem je ve sklepě... teď začaly vylejzat, tak to byl fofr - snad z toho něco bude, když ne letos, tak třeba za rok...?
Kan už jsou v truhlíku a zadeklovaný zavařovačkou... před vpichem jsem řez potřela tím práškem/stimulátorem... na větvičce jsem nechala vždy jeden list, který jsem zkrátila vejpůl
RoSa ja si tipuju ze se tim nejak vyuzijou travici enzymy, ale googlovala jsem cizi zdroje a prej staci na 24h namocit seminka do vody a pak zasadit.
RoSa Jestli teprve začaly klíčit, tak by to mohlo klapnout. Bojím se, že jsem ty svoje strčila do hlíny mělce a jak byly v lednu ty mmrazy, tak zmrzly.
711990 enzymy, hmm... možná v tý vodě rozpustit pancreolan? nebo lactobacillus ![]()
Vysívat a předpěstovávat mne moc nebaví. Čti: neumim to.
Takže si koupim jen pár pytlíčků... je osmnáct pár?
Sweet Potato nevím, no. Mám zaseto 600 cínií, to je podobně "pár". Reálně mám místo na zahradě tak pro deset kusů. ![]()
RoSa zrovna tady u toho jde prej jen o extra tlustou slupku toho seminka
711990 aha, tak já s tím něco provedu... a díky, žes tomu věnovala čas!
Pinot Noir No místo na zahradě je další věc...
Ale jsem klidná, ono mi toho moc nevyroste.
Sweet Potato Pár to jsou dva. Ale schvaluju, pro mě je to taky relax a jestli vysadím všechny okrasné dýně, tak nás to zaroste.
V praci mi vykvetla dracena a pro tu vuni/puch se s ni neda bez otevreneho okna vydrzet. Ma stesti, ze to je poprve, jinak by ten kvet letel do kose. 
Moje zahrádka a u nás v parku....

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.