Jako tvl!!!

Jako tvl!!!

moora oni jsou aktivní pořád, loni jsem dělala záhon první lednový týden a normálně tam byli slimáci a normálně pohybliví.
Takže dnes výlet do Ctěnic. Příjezd 12:20, zaparkovat nebylo kde, proti nám proudí lidé s plnýma taškama, u kasy fronta... Spoustu krásných kousků, co si lidé nesli, už jsem nenašla. I tak to ale byl drahý výlet. ![]()

Sweet Potato Moc pěkný nákup.
Zítra budu sázet tulipány.
Manžel mi volal z letiště v Amsterodamu, že jestli chci malé nebo velké balení. Tak mu říkám, že žádné, že je pozdě nebo brzo. A jak jsme ještě chvíli mluvili, tak říká, že je tam napsáno cosi o "podchlazení". Tak jsem si bleskurychle objednala to velké
a teď jsem zvědavá, jestli fakt za 4-5 týdnů pokvetou.
Sweet Potato krásně sis nakoupila ![]()
Už. ![]()

A kvitne kalina bodnanska

A zacali sme čistiť záhradu.
Zacali sme ráznym strihom budleji, dufam, ze sme to neprehnali

Taky jsem začala![]()
Vilemina hoho, takže tiež ![]()
Toto obdobie je také ešte nepekné.

Janulik03 Krásně ti to kvete. Ten motýlý keř mám taky naroubovatý až u země. :D
Kan dik, tento rok som aj hortenzie vzala pri zemi, tak dufam vo veľké kvety
Janulik03 Nooo a některé náhodou hortenzie na starým dřevě? Teda podle druhu, já mám ten starej vytrvalej rod.
Kan striham len Anabely, a ostatné metlinate. Nestrihaju sa kalinoliste, tie kvitnu na starých vyhonoch.
Janulik03 motýlí jsem letos taky vzala takhle nízko, byly to už pořádné kmeny. Ale loni jsem ho ořezala míň a narostl do monstrózních rozměrů, musela jsem ho krotit celou sezónu, aby nás nesežral. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.