Adina Meduňku hubím neustále, ani mi nechutná, kvůli pár lístkům sem tam na ozdobu nepotřebuju mít zamořenou celou zahradu. Bují i mezi dlažbou.
Mátoviště mám rozsáhlé, tu naopak miluju, jako každý rok plné mátové mandelinky, ale snad vítězím.
Adina Meduňku hubím neustále, ani mi nechutná, kvůli pár lístkům sem tam na ozdobu nepotřebuju mít zamořenou celou zahradu. Bují i mezi dlažbou.
Mátoviště mám rozsáhlé, tu naopak miluju, jako každý rok plné mátové mandelinky, ale snad vítězím.
![]()

Loni na podzim ve výprodeji koupený šeřík nakvétá, nemá ideální lokaci, ale těší mě moc 
Pomněnkovce
vsazené začátkem listopadu, těm místo (po psí boudě
) vyhovuje 
Adina pomněnkovce jsem měla tak krásný a normálně někam vymizely!
Zbylo pár lístků, letos jsem je přesadila jinak, že jim to tam třeba půjde líp. Jsou boží, úplně ti je závidím!
barbucha tak ta kérie mi asi chcípla, dneska jsem se na ní byla podívat a jen suchý větve
odkopek bohužel nebude... ale třeba vyrazí eště ze země něco?
Poslala mi dcéra...

Taková drzost. Každej přece ví, že orchideje jsou divný! ![]()
Sweet Potato Jsou, nechápu jejich oblibu, přitom toho má každá madam doma plný parapety! Jezdila jsem v zimě zalévat mojí mámě a že vyzkouším na ně negativní energii, tak jsem je zdravila: Čau svině. A nic. Některý jsou už po mamčiné mamce, tak by se mohly odebrat do věčných lovišť.
Kan moji máme třeba ty parapety plně orchidejí nepřetržitě kvetou v podstatě bez péče.
Mě doma nekvete nic (jakože nic, ani fialka), já chovám doma výhradně kytky ozdobné listem, abych předešla zbytečné frustraci.
To mi připomíná, že věnuji dva vánoční kaktusy. ![]()
Zavíječ na buxusu v první polovině dubna!
. Chudák čumil má teď trochu opelichané tělo. S takovou stihne zavíječ letos čtyři kola. ![]()
Pinot Noir hele ty moje už maj za sebou dva postřiky, začínám koncem února/začátkem března, pak se to po 2-3 týdnech opakuje... Sanium Ultra! ... jeden větší keř jsem už teda vzdala, podřízla a hodila na ohniště, ale ty malý stříkám, zatim...
Pinot Noir ja jsem ho měla loni na buxusu ve druhém patře a kolem domu je v podstatě beton a žádný buxus.
Letos mám už milion černých mšic. ![]()
barbucha tak ta kérie mi asi chcípla, dneska jsem se na ní byla podívat a jen suchý větve
odkopek bohužel nebude... ale třeba vyrazí eště ze země něco?
No tohle! ![]()
Tak uvidíme... Kdyžtak koupím čerstvou, v Hornbachu určitě budou mít.
Jsem dneska byla u nedalekýho Vietnamce pro další kytky, anžto jarní truhlíky (narcisy a hyacinty, letos překrásný a dlouho kvetoucí, zdroj tamtéž) mi už odkvetly.
Vietnamec kolem mě skákal jak kolem tetičky z Ameriky, i naporoučela jsem si tohle a tamto... ukazovala jsem prstíkem a rovnou mi to skládal do tašek, přičemž já dbala na barevnou skladbu (pokračuju v žluto-modrý provokaci
), nakoupila jsem toho dost... teda nakoupila - u kasy jsem zjistila, že nemám peněženku ![]()
Nechala jsem tašky taškama a mazala zpátky do práce, kde - dle očekávání - se peněženka vypadlá z tašky válela na dně skříně. V obchodě byli nadšený: "my mysleli že vy už nevrátíte!"
Kdepak, vrátíte, a už i nasázeno je!
barbucha No tetááá a gde maj foto? Sorry. :D
continuity Fakt bez péče? Moje máma teda pravidelně přihnojuje a sprchuje.
Zavíječ na buxusu v první polovině dubna!
. Chudák čumil má teď trochu opelichané tělo. S takovou stihne zavíječ letos čtyři kola.
Odchadzam z tohoto vlákna ![]()
barbuchaukáž
Kan moje máma se o ty kytky stará hrozně. Maximálně je otáčí, aby byly natočené listy.
Ale mají v bytě takové v podstatě tropické podnebí, vlhkost kolem 70% táta říká, že ještě chvíli a začne jim tam pršet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.