Pinot Noir No ty jsou! Já si je tady zasadila do své pidi zahrádky a co se stalo? Nejenže je sežrali slimáci, ale navíc se tu usídlili a začali množit, loni tu nebyl ani jeden!!! ![]()
Já z okolí

Pinot Noir No ty jsou! Já si je tady zasadila do své pidi zahrádky a co se stalo? Nejenže je sežrali slimáci, ale navíc se tu usídlili a začali množit, loni tu nebyl ani jeden!!! ![]()
Já z okolí

A netušíte náhodou někdo co je zač tahle kráska?

Když nevíte roupama coby, vysekněte si v neděli odpoledne 60m okop kvůli hlášeným přívalovým dešťům a poli kukuřice přímo nad chalupou. Jako chtěli jsme (po nasázení všech kytek, vybití slimáků, založení zeleninového záhonu a opravy pumpy) jet na kolo a pinknout si bedminton, ale zemědělec nám to nalinkoval jinak. Aneb radosti chalupaření ![]()

Kokoska ježiš, co bych za to dala, kdyby ty mrchy mochyně chtěly zmizet! Dostalo se mi to do zahrady s odkopkem od někoho a je to děsný mor.
První clematisy. ![]()

Pinot Noir ze bych ti na ne koukla zlym okem? ![]()
Kokoska ty potvory by to potřebovaly. Prorostly mi svahovkami, kde pěstuju stáleplodící jahody, takže ke kořenům se nedostanu, musela bych celou tu pyramidu rozebrat. ![]()
andulka01 to měl ale kopat ten zemědělec! ![]()
Pinot Noir da se jeste dostat roundup? Ze bys jim natrela listy?

Práca za posledný týždeň.
letfenixa to je ta barva na lavičku? Tlapkám, tlapkám...
RoSa to bych si taky myslela... Ale zemědělec se na mě, tuším, zvysoka vykašle. Mám nachystaný email (haha) s dotazy a pošlu to s fotkama z minulého sesuvu pole skrz dům, aby si zkusili vzpomenout, co způsobili minule. Bohužel jsem nenašla relevantní oporu v nějakých zákonech, protierozní vyhláška je v tomto ohledu k ničemu.
andulka01 áno, áno
vďaka.
Loni jsem je solila. Letos bych při tom množství musela vlastnit solný důl, takže nastoupila metoda Střihoruký Edward. Vy víte, o kom je řeč.
berush já používám bodec ![]()
Pinot Noir Já též
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.