baltik Zeptám se vám teď na semináři, kam jedeme.
Chlpáči a iné
S Desenským som videla nejaký program, kde mal poradiť so psom. Mňa ten človek tak vytočil. On určite rozumie psom, ale teda k ludom nemám pocit, že by mal nejakú empatiu. Mne ro prišlo také všetko ironické, tie jeho poznámky na úkor majiteľov. Ja by som k nemu asi nešla po tom čo som videla. Moj pes asi ano, Elzička by ho milovala.
Potrefenáhusa Mňa to vždy rozosmeje keď sa takto rehoce
![]()
Přesně. Já abych mohla dobře fungovat se psem - tedy předávat pokyny dále - tak je musím dobře přijmout.
Nechápu, když to jde se psem nejlépe po dobrým, tak proč by to nemohl tak praktikovat i s lidma.
A to se říká, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi ..., když to obrátíme, napadá mě, dá se takovým chlápkem vyjít? ![]()
Samantha no to neviem, nestretla som sa s ním naživo, ale asi žije sám so psami. A rozumejú si.
Včera som sa pristihla, ako s Elzou hovorím celými vetami a spoločne sme upratovali dvor a trávnik. A zmyslela som si, ako tej majitelke p. Desenský povedal, že moc hovorí. Že netreba tolko slov. A pritom ona má psa ako spoločníka a hovorí s ním, aby sa s niekým vykecala aspon.
paktofonika minule som videla reklamu a bol tam boston. Som si myslela, že už ste zamestnali Amy. ![]()
paktofonika super ![]()
Zina ešte by tam s ním zostala, že?![]()
Janulik03 To asi zase ne, zaprvé si myslím, že vás bezmezně miluje, a zadruhé by tam měla těžkou konkurenci, on má těch fen docela dost :-).
Zina nebudem riskovať. ![]()
Pro změnu běhání za míčkem, z fotek je vidno, že Cid používá k letu i uši (a Terk je navzdory poslední fotce černej :-).

Zina Krása a nádhera!
Zina krasavci..
Ciďákova ouška ![]()
Zina krásné fotky kráasných zvířat![]()
Janulik03 Desenský je super!psum fakt rozumi. To ze baba moc mluvi neznamenalo, ze se se psem nema povidat, ale ze ma davat jasne a kratke povely, kdyz chce psa neco naucit. Proste neplacat ale jasne velet. S tim naprosto souhlasim
Dcera u něj kdysi byla s Dadoo. Řekl ji, ze dělá všechno správně, ale to, ze Dadoo někdy nechce poslechnout, je ten svehlavy Asijec v ni. Buď ji zlomí a bude mít strojove poslusneho psa a nebo se smíří s tím, ze musí pořÁd myslet za ní a být o krok napřed a pořád ji bude muset čekovat.
No a tak jsme měli víc starosti a šťastného psa.
Zina Ach, znova nádherné fotky ![]()
Dadoo mně Desenský super nepřijde, on sám asi psům rozumí, ale jeho rady v tom pořadu mi přišly naprosto nesrozumitelný a ty interpretace lidí mi taky přijdou většinou dost podivný. Nemyslím si, že je to úplně vhodnej typ pro tenhle typ pořadu, možná naživo je to lepší. Chvíli před svým psem musím myslet taky, a to je to joudík odněkud od Roudnice nad Labem ...
Ale já radši toho Šustu, no.
Dadoo som rada ze vam desensky pomohol, ja mozem sudit iba podla toho co som videla a na zaklade toho by som k nemu nesla. Nemam rada ked sa niekto chova s despektom a moze byt aky chce odbornik. Ale mozno tak vyznel iba v TV.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.