Dnes jsem byla na venkově a moc se mi líbil malý oslík... Fakt plyšák :-).
Chlpáči a iné

Na Oskara přišlo jaro
Láká ho to ven.

Sweet Potato jeeej. Kolednik. ![]()
Ja som zistila ze nas trhac je teda obranca na prd. Ako sa vovalila dnu horda ludi s korbacmi a nastal krik, vyskot, vyzeralo to ako boj o zivot, Elzicka si lahla k sebe a s kludom anglicana nas nechala zmlatit a poliat. Pche!
999
oslíky můžu malé i velké i jakékoli mezitím ![]()
Jiná Realita Moje dcera pro ně má taky slabost, i když má koně :-). Říká, že když někde něco bouchne, kůň se lekne a uteče a osel se jde podívat, co se tam děje...:-).
Medvěd že prý by chtěl na královského pudla i z druhé strany 
Samantha Predpokladám že myslíte Bravecto. Mam s ním skúsenosť už rok a pol a pes bol v pohode, dokonca nám pomohol so zdrav.problémom. No teraz po zime som zvažovala že prejdem na niečo iné ale nakoniec nebudem špekulovať a dala som obom znovu Bravecto. Pes nemal nikdy ani jedného kliešťa, blchy a iné veci na sebe.
Jak dlouho to vydrží, jedna tabletka? Zatím jsem používala jen ty kapky, ale celý léto rozhodně nepokryla jedna pipeta.
barbucha cca 3 měsíce
Já nemít tu zkušenost s blechama, kdy jsem ze svýho voňavýho čisťoučkýho micáčka vyčesávala denně asi 30 blech (zatímco ze psa tak dvě), utracenýho majlantu za různý pipety, postřiky apod., který byly úplně k ničemu, tak bych se k tomu asi neodhodlala, ale blechy to fakt vybilo spolehlivě během dvou cyklů a kočka i pes to přežili bez úhony.
barbucha Asi 3 až 3 a pol mesiaca. Väčší rozostup som neskúšala. Ono tableta stojí 30€ ale keď spočítate všetky pipety a starosti okolo toho....
Rufíček se byl rekreovat na venkově
Dostal kost, kterou si nakonec zahrabal v rozbahněným výběhu u koní, takže byl jak prase od bláta úplně celej včetně hlavy

a na trhu v Levíně

janička24 Chudacek
Ta oholena noha vypada hrozne hubene oproti zbytku :) Hoji se mu to dobre?
baltik Se strachem se přes net blbě radí, ono teda se vším, ale s tímhle obzvlášť. Asi nejlepší by bylo, kdyby se na tu reakci podíval někdo, kdo psům rozumí, a poradil přímo na místě, všimne si určitě věcí, které vy nevidíte. Než ten někdo dorazí, tak bych zkusila:
- nehladit, nekonejšit, nebrat na klín, to už děláte správně
- když na psa mluvit, tak spíš ironicky zlehčovat, co blbneš, co děláš, jako že vůbec, ale vůbec nechápete příčinu obav
- trénovat - někoho pozvat jen za tímhle účelem a vesele se s ním bavit, v první fázi nenutit psa do očního kontaktu ani ho nenutit, aby se nechal pohladit
- když dosáhnete toho, že se přijde na návštěvu podívat, tak ho může zkusit pohladit, ale ne shora po hlavě, ale spíš pod krkem, pak i třeba dát pamlsek, ale hodně, hodně postupně, abyste neodměňovali ten strach
- všimnout si, jestli je to stejné, když jste doma oba, jestli je stejná reakce na návštěvy obou pohlaví (na chlapy bývá horší) a taky zapracovat na svých emocích, je to vaše návštěva, vy ji tam chcete, je to velká pecka, že vám přišel instalatér, nic lepšího se nemohlo stát ... :-D
Co jsem napsala, by mohlo zafungovat v případě, že nevyšiluje moc, jestli se bojí do té míry, že je schopný třeba někam zmizet pod postel a vylézt až po návštěvě, tak mu v tom úprku budete muset zamezit. Ale když by došlo na tohle, tak fakt ze srdce doporučuju někoho znalého na místě.
janička24 Chudacek
Ta oholena noha vypada hrozne hubene oproti zbytku :) Hoji se mu to dobre?
Hojí se mu to bezvadně, doktor dává po každé operaci antibio. a hlavně si to nesmí lízat no. Ale je to tedy velký řez.
Už i našlapuje a vyloženě se mnou chce jít na zahrádku ma kafe :-)
janička24 zajímavý, že je pod těma chlupama štíhlý atletický psí tělo, co :-D I když ty oholený nožičky vypadajvždycky jak kuře na pekáč ![]()
janička24 takhle zvenku to vypadá dobře, tak přeju, ať se to dobře a rychle hojí!
Včera na výlete ![]()

janička24 Prajem medveďovi skoré uzdravenie ![]()
Dnes jsem byla na venkově a moc se mi líbil malý oslík... Fakt plyšák :-).
Sweet Potato Šibačku som si všimla až teraz ![]()
999 Oslíček je krásny, hneď by som ho pomojkala![]()
999 Prepáč, dala som omylom citovať, zrušila som to a aj tak je to tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.