Dalia ano, kříženec. Máme podezření na ohaře s českým fouskem
Chlpáči a iné
Podle mého kalendáře z útulku má dnes svátek Bonnie tak dostala pořádnou morkovou kost Díky všem kteří poradili, kde je sehnat .
Dalia Fredik ❤
999 ten je krásnej ❤
dzizisketa tak Bonnie přeju vše nejlepší
Máte to někdo s pejskem také tak, že "žrací" období se střídá s obdobím menšího apetitu?
Teda, jeden den ma clovek fofr a nekouka sem, a tolik novych zvirecich ksichtiku
Dalia Se stávajícím složením smečky to nemám, ti by snědli i bábu s trakařem, ale když jsem ještě měla fenu, tak ta občas "nežravá" byla. Většinou teda před háráním, ale občas si to střihla i mezi. Jednou nás to stálo dost peněz, když jsme nabyli přesvědčení, že tentokrát to má nějakou zdravotní příčinu :-).
Dalia Nie, u nás je stále obdobie "zožeriem všetko čo predo mňa postavíš" a je jedno či fena alebo pes. Amy mala nežracie obdobie iba raz no a ešte neskúsený sme to zle vyhodnotili no a skončilo to operáciou. Ale nechcem ťa strašiť, určite to nieje tvoj a Jolinkin prípad.
Zina paktofonika Jolla to tak má od štěněte. Ale přijde mi, že je dost mlsná. Granule jí, až když má opravdu hlad. Pokud jí přidám maso, tak tam se neofrňuje. Někdy to dělá tak (pokud nemá moc hlad), že maso vybere a granule nechá. Jindy naopak sní všechno.
Má zde někdo zkušenost se zvětšenými játry u vlčáka?
Teda jsem na prášky... po všech těch peripetiích s ušima, resp. s uchem... kdy už to vypadalo že jsme ne že úplně zvítězili, ale udržujem to jakžtakž v cajku, jsem dneska objevila Otíčkovi v tom uchu takovej růžovej květák
Úplně novej, t.j. rychle vyrostlej (protože čistíme často a doteď jsem si nevšimla). Jako takový výrůstky tam vevnitř měl už předtím, starší evidentně, tmavý... ale tohle je úplně nový, světlý a už to nemá vevnitř toho ušního trychtýře, ale spíš to jako leze ven.
Já s ním půjdu na veterinu samozřejmě, jen by mě zajímalo, jestli nějaký zkušenosti a tak... co to je?! Chudák malá, zase se mu tam budou vrtat ![]()
Naštěstí sám s tím problém evidentně nemá, nebolí ho to ani se nedrbe, ale já jsem hotová. S kosmetickou vadou se smířím, i kdyby mu vyrostla druhá hlava, ale bojim bojim!
Dalia To mixovanie, hlavne v jednej miske nieje dobre ale o tom sme sa tu už bavili.
barbucha Držím Otičkovi a vám palce. ![]()
Bonnie taky postupně přestávala žrát granule, až nás to přestalo bavit sušit porci v misce tři dny a přešli jsme na barf.
dzizisketa Prajem Bonnie všetko najlepšie! Hlavne zdravie! ![]()
Má zde někdo zkušenost se zvětšenými játry u vlčáka?
u vlčáka ne, ale u knírače ano. Tak jestli to k něčemu bude, ptej se.
ice včera jsem dostala zprávu, že naše vlčanda nejí, má vysokou horečku a je strašně smutná. doktorka jí vzala krev, má podezření na ty játra, zatím jí dala antibiotika a gel na žaludek. pro mě je to jako rána z čistého nebe, protože ještě v pondělí (!!) byla Aida naprosto v pořádku
dá se se zvětšenými játry vůbec něco dělat? stačí léky nebo je nutná i operace? přece jen, bude jí 8 let, to už není nejmladší věk...
Máte to někdo s pejskem také tak, že "žrací" období se střídá s obdobím menšího apetitu?
Bohužel, stále na takové období čekáme (my lidi).... jen ta malá chlupatá koule je v pohodě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí