Chlpáči a iné
Isca to neni Kafka (Muži, kteří nemají ženy, ale ještě jsem nestihla ani začít)
a vykoukla na mě jedna fakt stará :-D

Všichni čtenáři jsou boží ![]()
Potrefenáhusa s tím chlebem ![]()
Potrefenáhusa Já když vidím běžce, tak mám chuť zkusit zase začít běhat. Byl by to už nejmíň pátej! pokus, ale teď na to mám i vhodnýho psa, tak je motivace zase o dost větší, akorát že já jsem pořád stejně marná - vyplivnu plíce už po dvou minutách běhu.
Přitom se mi to fakt líbí - společná aktivita, plus psa by to bavilo, plus něco pro zdraví, a okolí mám hezký, byť teda dost kopcovitý, ale tuším, že nejspíš zas ztroskotám na tom blbým dýchání.
Zina já taky, já jsem marná úplně. A na ty vytrvalostní sporty bohužel už od dětství. Běhat jsem zkoušela už taky hodněkrát, i podle takových těch rozvrhů pro začátečníky, kdy se střídá běh s chůzí třeba po minutě, ale jsem marná i na to. Tak si říkám, že třeba tohle jaro? :-D (Ale muj pes na běžkách překvapil, dal asi 25 kiláků, v půlce se prochrupnul a vypadal, že vyloženě pohoda, tak třeba by nakonec i běžel rád a já z něj zbytečně dělám línou lemru :-D
Potrefenáhusa Plány pro začátečníky jsem taky měla, všechny selhaly! :-D Přitom nachodím relativně dost, 10-12 kilometrů ve všední dny, a to i do těch místních kopců, tak si říkám, že to se mnou nemůže být jak tragický, ale jakmile přejdu z chůze do běhu, tak po dvou minutách je se mnou ámen.
Jestli dal Rufík 25 kilometrů na běžkách v pohodě, tak by mu nějaký začátečnický běžecký trasy asi nevadily :-).
Zina přesně, já to mám uplně stejně, nachodím fakt denně pomalu k těm 10, ale běh naprostá tragedie.
Normálně Rufík nasadil takovej plynulej pravidelnej cval a vypadal, že se ani nezadejchal (jako já na běžkách chodim, ale i tak ty sjezdy apod. dával úplně s přehledem, vypadal, že by mohl běžet hodiny a hodiny)
Magráta koukam že nesbo je nudnější, než by si jeden myslel ![]()
Potrefenáhusa chudáček Goliášek, vyčerpanej pečením chleba ![]()
Prvně jsem tomu nechtěla věřit, ale je to potvrzeno: u nás v lese venčí paní opravdu velkého černého psa, jorkšíra a černobílou kočku. Psi jdou první, černý na neonové flexině a jorkšír volně, kočička se drží paní za patama. A když je unavená nebo zajdou do sídliště, paní dá kočičku do žlutého batohu, odkud jí pak kouká jen hlavička.
dzizisketa no coco, pan kocour s náma taky chodí ven. akorát mu nenosím batoh. uběhne docela velkou vzdálenost.
ale vyhýbám se tomu a snažím se ho zabavit doma jídlem nebo ho zavřít k otci, protože když jde s náma, tak pes se vůbec nevyvenčí, protože celou dobu sleduje, co dělá kocour, který běhá hore dole a mňouká, což psa rozčiluje.
Zina ja som povodne začala behat s Elzou, ale ona potrebuje fakt beh a nie moj dýchavičný polobeh. Potom ked som zastavila alebo spomalila, štuchala ma do zadku akože čo stojíš, pohni!
Tak chodíme von kde ju možem pustit na volno a nech sa vylieta sama tempom svojim. To sa potom modlím, nech tie srnky sú schované. ![]()
A ja sama chodím behať svojim tempom, beh a chodza podla potreby a dávam len 5, max. 6 km. Je to akurát na moje dýchanie.
dzizisketa naše mrchy nás sledujú tiež , ked ideme s Elzou von. Ale držia sa mierne vzadu a s rozostupom. A ešte sa schovávaju v tráve. ![]()
Můj známý zachránil vyhozené štěně... Díky síle fb už asi má nového majitele, ale je tak krásné, že vám ho sem dám.
999 Jezís!![]()
999 to je teda maxi krásný!!!!!
co to bude, vidím trochu možná chrta?
Potrefenáhusa Vůbec nevím:-). Našel ho vyhozeného na jedné benzínce v Srbsku, kde zaměstnanci měli od majitele nakázáno, že ho musi odhánět... Jediná ústupová cesta byla dálnice, tak ho radši naložili :-).
999 Jeminku aké zlatíčko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí