Piškvorce dnes vyndali stehy, jizva je v pohodě, ale jak ta rána byla rozsáhlá a sahala až k zadní nožičce, tak v tom místě jsou ještě dvě drobná nedohojená ložiska, což znamená, že trychtýř jí sice můžeme od zítra sundat, ale jen na den a musí být pod dohledem. Samostatně může vyrazit ven až v pátek. Každopádně, zítra bude její velký den a myslím si, že bude zářit štěstím a zároveň nebude lehké ji udržet doma
.
Chlpáči a iné
Dalia Vypadá jako psí víla, jak se kolem ní vznáší tečky (jiskřičky) ![]()
Tak Otík si včera dal jako přílohu k večeři trochu kysanýho zelí - ne, nesnažím se ho zabít, byla jsem upozorněna od adopční tety že ho má rád! a fakt má - a dneska mě, než jsem detekovala zdroj, k smrti vyděsily strašlivé, ohlušující výbuchy
Doufám že čokl nepukne, je to tady jak u Verdunu ![]()
barbucha
pro příště bych se tety poptala, jestlí smí mlsat i espumisan
Myslím, že na mlsání čehokoliv teď na chvilku zapomeneme ![]()
Dnes nevstávám ... ![]()

barbucha chudáček
je mi ho líto, ale fakt sem se tomu musela smát
To já taky (když pominulo prvotní leknutí)
Spľasnutý pes

pecka Je sladká a na tý druhý fotce vypadá trochu jako malej Chewbacca :-].
pecka 2D Lily :D Keď jej nevidno oči tak neviem kde je začiatok a kde koniec psa :D
Dlužila jsem Cidovi dort :-). 
Zina vzorně stojí a čeká, ale ten ocásek ho prozrazuje :-))
Zina Haha to je milé, a Terk z druhej strany sleduje že kedy sa naň konečne vrhnú ![]()
moora + paktofonika No trochu nervozita byla - kvůli tý druhý tlamě v záběru, co byla u dortu blíž :-D.

Jolča se dnes seznámila s novým psím kámošem. Nejprve se bála a nechtěla se hnout z mého klína, ale za chvíli se s ním honila jako divá ... ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí