Janulik03 Objednací návrh
, hned bych brala další kotě
.
Chlpáči a iné
paktofonika To je nádhera
, opravdu krásné ráno.
Dovoluji si informovat, že Piškvorka má volnou hlavu
a už může i ven. Jizva je čistá a doufám, že i vše ostatní je tak, jak má být. Ještě jednou všem děkuji za podporu. ![]()
Alwin taky býval malinkatým koťátkem. Dnes je to velká chlupatá koule ![]()

Ach, dnes sme boli kastrovať, Riki je doma od 12.00. Dali nám ho ešte pod narkózou, prebral sa okolo 13 30 a odvtedy len leží, sem tam pohne hlavu, síce nekňučí od bolesti, ale vidno, že ho to bolí aže z goliera je extrémne nešťastný. Len teda vôbec nechce piť, ani z misky, ani z ruky, neviem či mu dať vodu aspoň nasilu striekačkou alebo počkať do večera...Nemáte niekto skúsenosť?
A mluví s váma nebo je ještě naštvaná za límec? ![]()
DrowRanger chudáčik malý.Poprosím poškrabkať a nech sa mu to dobre hojí.
Janulik03 Ááách! ![]()
![]()
Samantha
s vypuštěním ven je rázem vše špatné zapomenuto a odpuštěno, nebo alespoň se tak tváří, že jako "u mě dobrý"
.
Malvin Vypadá majestátně
.
DrowRanger Chudáček malej, ale bude to dobré, neboj
. Asi bych ho ještě chvíli nechala být a pokud ani večer nebu nic chtít, pomohla bych si stříkačkou. Ať je brzo dobře
.
já jsem fence po kastraci dávala vychlazený/vlažný vývar - to neodolala ![]()
ať se to dobře hojí!
whiskas to jsou dobré zprávy ![]()
Janulik03 zkouška síly vůle ![]()
![]()
whiskas už som mu dávala striekačkou, chudáčik, je riadne mimo, ešte stále nedokáže ani stáť na nohách, sedí v chodbe a je úplne dezorientovaný (ale už sa snažil dosiahnuť si na brucho, ehm...). Nie som si úplne istá či to je len tou narkózou alebo to má na svedomí aj ten golier.
DrowRanger Myslím si, že ten límec mu na náladě nepřidá. Jak dlouho v něm má setrvat?
poctivo to tu docitavam, aktualne som tam, kde paktofonika riesi dovolenku (co Slovinsko? kamaratka bola s vyzlou minuly rok a velmi si pochvalovala: krasna priroda a dog friendly krajina) a Zina dornovku urcite odporucam: so Zunkou davam seminare a Blackinko chodi na dornovky, je z neho uplne novy pes :-)
no a Zuna chodi do prace, je to zamestnanec mesiaca

no a po praci sa ide vybehat s kamosom

zapozuje na fotku kamaratke, ktora ju planuje nakreslit

a doma potom zapozuje s Blackinkom (kupila som im reflexne vesty do lesa - tvaria sa sice nestastne, ale je to pre ich dobro! :-D)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí