moora jsou tu samé chytré kočky ![]()
Chlpáči a iné
Magráta to syn vymyslel zpusob, jak ulovit kocku:
1) doprostred louky poloz maly bily rucnik
2) pockej 5 minut
3) seber kocku
Nebo jak lehaj mezi dverma, zvedava hlava kontroluje deni venku, zadek v bezpeci domova
Dnešní úlovky.

moora kočku jde taky ulovit do krabice. Nebo do ohradky z pletiva pro králíky... taky na položený voblečení (nejlíp čerstvě vypraný a vyžehlený)

Nekompletní kočičí gang.

Potrefenáhusa Co má co dělat svetr na zemi? Nebo to byl test přilnavosti chlupů? ![]()
Bledule to bylo hned po dopletení a sešití, jsem se na nej potřebovala někde pořádně podívat a vyfotit si ho
jak jsem tady včera psala, že nutně potřebuju shibu, tak dnes ještě trochu víc
já vím, že je s nima těžký pořízení, ale fakt plyšáci ![]()
Dadoo ty výrazy ![]()
Potrefenáhusa čím menší krabice, tím líp
Máte nějaký tip na dobrý psí konzervy? Falco? Josef pojede 14 denní dovolenou po Rumunsku a ne vždy to bude ve městě. Potřebuju krmení vyřešit nějak tam, kde se nedá koupit maso. Jako může dostávat i maso trošku jetý, ale zase si tím nehodlám zasmradit auto, tak hledám alternativu.
ice Aha tak pozerám že tie Falco sú 100% mäso, tak pokiaľ chceš len čisté mäso tak to vôbec netuším.
ice Já vozím na dovoelnou granule, i když jinak doma jdeme ve 100% barfu, ale ty Falco jsem viděla a přišly mi dobrý.
Zina já bych mu taky vzala granule, ale nechce je. Jako jo, asi by je z nouze snědl, ale ty konzervy mi přijdou jako řešení. Ok, zkuksím Falco.
ice Gran Carno je 100% maso, my jedeme v Barney aktualne, je to i s prilohou a zeleninou, kousky masa, sem tam nejaky kureci srdce, za me ok, podobne treba Sams Field
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí