Včera ma čakali na terase dva krti. Mrtvučkí,zlatučkí. A dvaja adepti na pochvalu v rade.
Podlahu si nevšímajte, nemá kto a kedy dorobiť. 
Včera ma čakali na terase dva krti. Mrtvučkí,zlatučkí. A dvaja adepti na pochvalu v rade.
Podlahu si nevšímajte, nemá kto a kedy dorobiť. 
lověj krtky, jo? a budeš je půjčovat? ![]()
RoSa su chvile kedy aj darujem![]()
Tak jsem přitáhla domů a uvítal mě celkem příčetnej pes!! Teda pes... jestli se zrůdně otylá koule dá ještě nazvat psem. Balón s nožičkama. No vrtělo to vocáskem...
A prej se už, co jsem pryč, ani jednou nepochcal doma!
Vypadá to teda slibně, omámenost ho přešla... akorát teda v tom vedru chrčí jak v posledním tažení. I vyrazila jsem střelhbitě, ledva jsem kufr pohodila, zakoupit chladicí podložku. Vzala jsem tu největší co měli, aby měl čokl pohodlíčko... a ten blbec na ní nechce ležet!! Už jsem mu tam ze zoufalství poházela i pamlsky... div se po ní neválím sama aby viděl... a nic. Mohla jsem mít další šaty za ty prachy! Se pominu.
Teď jdu studovat internety, kolik žrádla je třeba na udržení holého života - nejen já, ale i čokl musí rapidně, opakuji: rapidně zhubnout!
barbucha super, tak ať otíčkovi stabilizace dlouho vydrží..a ať ta dieta nejni moc přísná ![]()
barbucha tesim sa a dufam,ze uz mu bude len lepsie
vsetkych na poslednych strankach to svedci,studujuce,zamilovane a inak pozujuce macicky nemaju chybu,vysmiati A&P su na zozranie a vsetci psi krasavci rovnako.
moora som zvedava na sovicata
Poopravuji předešlé optimistické hlášení.
Čokl samozřejmě urychleně nezhubnul, ani se během pár chvilek nenaučil na chladicí podložku... ale co zvládnul velmi rychle, bylo pochcat můj oblíbenej kobereček
Nicméně je nad slunce jasný, kdo za to může. Neměla jsem se vracet. ![]()
barbucha Miluju ty tvoje reporty
Hlavně, že je Otíkovi líp. Můžu se nastěhovat na hubnoucí kúru? Slibuju, že kobereček neznectím!
barbucha Napadlo mě, nemůžou za ten nárůst váhy pamlsky - že jak je ho člověku líto a on tak kouká, tak ho furt něčím - byť zdravým a pro psy vhodným - futruje?
Jinak krom toho (a koberečku) jsou to docela dobré zprávy
.
boys
barbucha Jsem ráda, že už je Otíčkovi líp. Náš Kvido (prase teda, ne pes) má taky epilepsii. Bere léky už asi 6 let a od té doby (ťuk ťuk) neměl záchvat a to nejdřív vypadal, že ani nepřežije...Tak přeju Otíčkovi, ať je taky v pohodě
A zdraví jeden špinavý rypák ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.