Mutziputzi hele v dogpointu maj teď zcela čerstvou dávku čivav...vyhladovělejch bezzubejch chudáků, co se lekaj i světla...strašný :-(
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa A dokud nezačnou padat exemplární tresty, bude to pořád pokračovat, tohle mě neskutečně sere!!
Mutziputzi i mě
Mutziputzi zrovna epilepsie s tím teda asi nijak nesouvisí, je to poměrně častej (ne teda častej, ale vůbec ne ojedinělej) problém, zvláště u některých plemen - borderky, beaglové... znám několik takovejch, všechno opečovávaný od štěňátek, žádný tejraný, nalezenci, produkty z množíren.
moora To já vím, že jsou plemena a většíma predispozicema, ale vůbec nepochybuju o tom, že kdyby žil v lepších podmínkách, nemuselo by se to třeba projevit, psi s epilepsií by se neměli množit atd...
moora jenze stejne tak muze byt epilepsie jako nasledek urazu....:-/ ale takhle zpetne tezko hodnotit
711990 však píšu, že asi, ne určitě
ta naše bordera byla vybíraná dost pečlivě, žádnej inbreeding, v předchozích odchovech ani předcích žádná známá epizoda...
barbucha to jsou tak blbé situace toto... držím otíkovi u tobě pěsti ![]()
barbucha To nikdo neví, jestli je moc brzo nebo moc pozdě, ale nejlíp ze všech to víš ty, protože ho znáš nejlíp. Takže to nikdo nerozhodne lépe než ty. U té naší psice jsem to také musela nedávno absolvovat, je to velká zodpovědnost, ale i dar - právě díky tobě se má i bude mít dobře, ať už to dopadne jakkoli. Držím palce.
Potrefenáhusa to je fakt strašný... ![]()
Magráta strašný a nejstrašnější na tom je, že je to nekonečný
barbucha já myslím, že pokud se budou záchvaty opakovat, vydrží to stejně jen v řádu dní. určitě nebudete mít měsíc na čekání, bohužel ![]()
Liesel vrátím se k těm kočkám: nechala bych je tak, jak jsou zvyklé, ale musí tam za nimi někdo chodit a krmit je tam, kde jsou zvyklé. pokud je bude soused krmit u něj, bude mít po vašem návratu soused nové kočky.
pokud budou vědět, že tam na tom místě dostanou dobré jídlo, vždycky se tam pravidelně vrátí.
konečně slunečno, tak to máme rádi! ![]()
a myslim, že po dnešním pobytu na balkoně budou Ronyše pěkně bolet uši:
jak pozoruje cvrkot v okolí (ptáci, motýli, kočky, psi, lidi...), furt hejbe boltcema - dopředu dozadu nahoru dolu ![]()

moora no jasny, to ja ani nemyslela nejak v rozporu s tebou. Spis ve smyslu ze se to proste muze objevit i samo, stejne jako to muze byt necim zpusobeny.
Mutziputzi Ach jo. Neviem či mám plakať alebo kričať od nervov ![]()
![]()
RoSa Ridgebaci mají slunění fakt rádi. Ten náš se posouval pod dvoře podle toho, kam šlo právě sluníčko, měl tam i víc pelíšků, aby neležel na tvrdým :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí