Já si to myslela. No, můžu to zkusit a předstírat, že je to pro mně.
Pak to možná dojde uznání ![]()
Já si to myslela. No, můžu to zkusit a předstírat, že je to pro mně.
Pak to možná dojde uznání ![]()
Potrefenáhusa Ja som si akurát hovorila že či existujú tie sedacie vaky aj s inou náplňou. Tie guličkove sú dosť hlučné a zdá sa mi že keď som raz sedela na jednom z tých značkových že v nom bol iný materiál. #
paktofonika no ta moje vzpomínka je cca z r. 1991, takže se asi už určitě dělaj z něčeho jinýho než tenkrát
Však jo, já to dělám, ale prostě někdy člověk nesleduje, kdy to pes dojí... Prostě odejdeš na WC nebo si rychle něco sezobnou z lednice a zapomeneš.
Jasan. Co já se mám co rozvalovat na dvoumetrový peřině. Jen ať se pěkně stáhnu do rožku ![]()
dzizisketa
velká i malá ...
Těžký ráno

Potrefenáhusa čo ho budíš!!!!!!!!!
Potrefenáhusa to byla asi ta vteřinka před tím, než si uvědomil, že vlastně cajk, že má na poflakování celý den ![]()
Určitě, dělají se různé velikosti a tvary, tak jistě najdeš vhodný ![]()
Ale bacha, aby ti z něho nepadali:

Ten náš je taky kuličkový, je to nějaký šunt z kika nebo odkud, a otvírat jsem si ho teda netroufla. Musím ho ale odvézt (ne odnést!) do čistírny, už mě to šudlání kartáčkem neba ![]()
Alwin dostal nové škrabadlo a od té doby si hraje na veverku
(Edit. nevím, proč se mi ty fotky vždy otočí, když uloženy v PC jsou ok)

paktofonika Vaky jsou hlučné? ![]()
Sweet Potato No tie veci čo sú plnené guličkami tak divne šuštia ![]()
dzizisketa ja ked vidim Bonie ako si hovie v tom vaku, mam sto chuti to synovi cmajznut z izby. Aj tak na to iba hadze handry.
Tak ten malej mizera, kterej odmítal chladicí podložku přes den na zchlazení, ji začal využívat v noci na spaní. Pročež mu pravděpodobně nastyd močák - před chvílí se mi vychcal v kuchyni
Podložku jsem neprodleně zabavila. Myslíte, že to bude v cajku, nebo mě zas čeká martýrium u veterinářů?
rodičům šichta skončila, mně začala

moora božátka!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.