Prvni behani v mlze a pak odpocinek![]()

Prvni behani v mlze a pak odpocinek![]()

Kokoska Haha, vybledol na slnku. :) Vyzerá spokojne takže dúfam že ste ho odtiaľ nevyhnala :D
ice Jemine obe fotky sú skvelé. Vyzerá to tak že sa Josífek v zime osvedčí a nebudeš musieť ani kúriť :D
paktofonika To byl drzý hotelový kocour, ten si dělal, co chtěl. Tohle byl odpočinek před večeří, obcházet stoly a vyřvávat o svůj díl porce, to chce načerpat dostatek energie.
No jo. Jsem v tom až po uši
.
ice Josef je frajer!
ice
ta fotka v mlze je jak z hororu
.
Gellnerova Ňuňu ![]()
.
Gellnerova Štěňátka jsou návyková. ![]()
ice Josef Je skvělý.
Gellnerova ta je tak sladká!
víc fotek, sím...
Gellnerova
hned bych jí poňuchala.
ice Josef je boží!
ice josef je
![]()
Ale historky s nim jsou velmi poucne!
Ach, ta mlha
Dala bych si ji! My byli v pátek pracovně ve Vimperku, úplně jsme tam promokli, to byla taková krása! Ale o víkendu už bylo vše při starém, takže se Bonnie mohla grilovat, tentokrát ve společnosti paničky 
Add koťata - držte jim nebo vlastně mě palce, ať se ti naši raraši přes dovolenou někam nezatoulají... Před měsícem jsem řešila, jestli je někam nedat do "omezeného prostoru", ale teď bych jim to nemohla udělat. Jsou naprosto samostatná a čím dál víc mazlivá. Krmení a občasné pohlazení zajištěno a pro jejich dobrý pocit i moje auto zůstavá na místě
.

Bart

a Líza
Liesel ![]()
Držím palce
paktofonika na tebe jsem si dneska v metru vzpomněla

Potrefenáhusa Jeej, síce by som to nenosila ale páči sa mi to :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.