Potrefenáhusa Koukám, že jsem hodně pozadu. Prošvihla jsem stěhování a nové obyvatele ... Komiks je boží, tedy hlavně díky účastníkům. Fakt perfektní ![]()
.
Chlpáči a iné
Sweet Potato Loki je boží
, myslím, že si užijete
.
Amy hryzie paroh a Percy je smutný, že on nemôže. Parohov majú tak asi 5ks. ![]()

Ešte týždeň mi bude robiť spoločnosť

pecka Korytnačky sú srandovné
Ako sa volá?
whiskas Užíváme si![]()

pecka Želvy jsou úžasný
.
paktofonika Chudáček, nezbylo na něj
.
Sweet Potato Ten nosík
. On to jistě myslí dobře, ani drápky nevytahuje a mohl by
.
viktorka_od splavu jo, to jsem si říkala, jestli tady nevzniká dojem romantický chaloupky někde v pošumaví na samotě u lesa, haha, kde dávají lišky dobrou noc
no, a ne?:-)
paktofonika Myslim,že originál je Lujza,no tesne predtým,ako mi bola odovzdaná do pestúnskej starostlivosti,bola premenovaná na Araňu ![]()
whiskas Jen se podívej pořádně. ![]()
Sweet Potato Tak na třetí fotce nějaký ten náznak je, ale to se nepočítá. Určitě se potřeboval jen "přidržovat"
.
Sweet Potato šelma je to ![]()
Jo, to jsem byla asi já, kdo nadával na Stodůlky. Maj nepěknou tendenci k mnoha a mnoha vyšetřením a zákrokům, který bych označila za ne tak úplně nezbytný ![]()
Navíc se eště ke všemu nedokážou ani domluvit mezi sebou - to jest jak se tam střídaj ty služby, tak každej navrhoval něco jinýho než kolega...
No nějak mě tam úplně nepřesvědčili. Jako samozřejmě, když se něco stane v pátek v noci, tak není zbytí, ale jinak bych se jim radši vyhnula.
barbucha já jsem to tady asi taky už psala: přestala jsem tam chodit, když Duchek přestal praktikovat sám (do tý doby, než "expandoval", jsme byli vždy v jeho péči) a začal angažovat čerstvý (čti levný) absolventy s nulovou praxí, ale to vše za stejný prachy co předtim... to si člověk musel tu diagnózu gúglovat sám a pak to s nima de facto přišel jen zkonzultovat... hrozný, jak řikáš: jedině v akutnim případě v noci o víkendu ![]()
Hlavně jsem byla na prášky, jak pokaždý (při objednaný kontrole) nás bral někdo úplně jinej - a měl zas úplně jiný nápady
Pokud možno pěkně lukrativní - pro ně.
Zlatá naše lokální veterina, kde zkouknou naše předchozí záznamy a z těch vycházej, ať slouží kdo chce.
Ranní dávka roztomilosti

Potrefenáhusa Trnka + Goliášek = VLLSPP
a ty složený tlapičky na poslední fotce..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY