Potrefenáhusa nununu
nerusim, krt pocka, aj tak ma este kde ryt ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa takze lotrovina z oci. ![]()
Kdo má největší hlad?!!!

Potrefenáhusa ruficek to nebude, ci?
Potrefenáhusa tady je přesně vidět ten rozdíl kočka / pes... trnka kouká jako že, prosím, prosím, tak dej mi něco... a goliášek má pohled koukej to navalit, zase ti to trvá věčnost, no jasně, ještě nás foť... k sežrání jsou ovšem oba a kdyby tam byl rufíček, tak je určitě i on ![]()
Ridgebackové jsou oba výborný, takový čisťounký, to jsou normálně psi do peřin :-D.
Zato u nás tak nějak přesně naopak :-).
CO to je?! ![]()
barbucha prasopes..? ![]()
barbucha prasopes, to nepoznas??? Nedavno vyslachtena rasa, vhodna na chov v sulade s domacimi zvieratami. Velmi odolna, silno ochranitelska a kontaktna, hlavne zubami. ![]()
Ja jsem ale fakt myslela, ze to je divocak, a vydesila se, co s nim je, ze snad ma vzteklinu - nez jsem se podivala pozorneji ![]()
Lovec jezkov je vo svungu.
Postekava uz pol hodinu, som zvedava kedy ho zacne sused tisit. Dnes s baterkou nejdem, uz viem co sa deje. Len keby neblafal mne pod oknom.
nolita a to Goliáš u toho ještě řval...to byla ovšem večeře pro pejsky, Goliáš měl půl hodiny před tím kapsičku
Potrefenáhusa že měl půlhodiny před kapsičku, přece nic neznamená ![]()

Stařík zdraví z procházky...
MP Marge Divočák:-D. Mě už asi brzy vyhodí z klubu chovatelů flat coated retrieverů - za rasu dehonestující fotky :-D. Jinak pro mě je to i odpověď na otázku, proč není doma vidět, že každý den vytírám!
LadyMary to je miláček ![]()
Zina no jo,než jsem si zvětšila fotku, taky jsem viděla rypák ![]()
Nase dvě sdileny kočky, nahore Dcera, dole Matka

Potrefenáhusa ale obe posobia hodne strašidelne na fotkách. Rešpekt!
Janulik03 Ale jsou obě o dost menší než Goliášek a ta černá by sice asi ráda občas bydlela, ale moc si netroufne :-D Naposled měla prohlídku domu s velkým doprovodem :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje