MP Marge kosti môžeš s úplne kľudným svedomím dávať ale pozor - nevarené. Keď ich varíš, tak sa mení ich tvrdosť (či skôr krehkosť?) a štiepia sa na ostré úlomky. Surové kosti sú úplne v pohode (dávam hydinové trupy/hlavy/beháky/stehná/krídla a tiež bravčové, napr. chvosty a hovädzie - to už podľa ponuky, veľké kĺbové, kus harfy ak bol pes poslušný a tak). Pri kostiach hlavne treba odhadnúť množstvo, ak ich dáš veľa, pes má akoby až práškovú, drobivú stolicu a ak ich dávaš málo, bude veľmi riedka.
Inak ešte ma napadá, že môj pes nemá rád králika, neviem prečo, hocčo iné zožerie, na králika ho musím vyhladovať a ešte mu to dávať z ruky
.
A hladovka psovi fakt nič nespraví, ja som raz môjho terajšieho hladovala 2 dni, lebo skúšal, či musí žrať mletého lososa z barfshopu. Ako po 2 dňoch ho zožral, síce mne z ruky, ale zožral (tu teda bola chyba asi aj na strane barfshopu, neviem čo do toho pomleli, ale s celou rybou napr. z LIDL obchodu nikdy problém nemal, za rybami sa ide utĺcť). A môj starý pes bol mamou rozmaznaný tak, že som ho musela držať o hlade 3 dni kým zožral suché granule (ml chudák odtučňovací pobyt kým boli naši preč).
Možno má Chico len veľa žrádla, to by som ozaj, ako radila Potrefenáhusa, vzala z dosahu všetko žrádlo, nekŕmila žiadnym jedlom - ani ovocím a zeleninou - a ponúkla žrádlo vždy ráno v určitú hodinu a večer v určitú hodinu. ak nezožerie, misku by som po 10-15 minútach zas vzala a skúsila za ráno/večer.